xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Dostava i povrati

Narudžbe i potvrde
Nakon Vaše narudžbe dobiti ćete potvrdu narudžbe na Vašu mail adresu sa informacijama o plaćanju i načinu plaćanja.

Dostava
Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14:00 šaljemo isti dan.
Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 14:00 ili subotu i nedjelju šalju se u ponedjeljak.
Dostava je u roku 2-5 radnih dana od slanja.

Gdje dostavljamo?
Robu isporučujemo samo na području RH. Dostava se vrši putem tvrtke specijalizirane za dostave, tj. njihove dostavne službe. Pri slanju paketa obavještavamo kupca o poslanom paketu, i šaljemo mu broj za praćenje pošiljke. Rok dostave paketa je 2-5 radna dana od dana slanja paketa, izuzev za otoke i rijetko naseljena mjesta gdje je rok 7 radnih dana dana. Cijena dostave po paketu (naplaćuje se kada narudžba nije veća od 40e) obračunava se po fiksnoj cijeni dostave neovisno o veličini paketa ili mjestu dostave.

Cijena dostave na području RH
Dostava za kupovinu iznad 40e vrijednosti je besplatna.
Za kupovine manje vrijednosti dostava se naplaćuje 3e.
Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu dostavljača provjerite svoj paket.
Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja molimo Vas da nas nazovete telefonom na broj 0800 300 606 ili nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] i navedete razlog zbog kojeg ste odbili preuzeti paket. U najkraćem mogućem roku obavijestiti ćemo Vas kako bi trebalo dalje postupiti.

Uvijeti raskida ugovora (povrata)
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 44. Zakona o zaštiti potrošača. Svaku transakciju kupac može raskinuti u roku od četrnaest dana. Predmetni rok počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Ugovor se raskida pisanom obaviješću o raskidu poslanom Prodavatelju. Ugovor je raskinut u trenutku kada je Prodavatelj primio obavijest o raskidu. Smatra se da je ugovor raskinut na vrijeme, ako je obavijest o raskidu upućena u predviđenom roku. U slučaju raskida transakcije, Kupac je dužan o svojem trošku vratiti proizvod prodavaču u identičnom stanju u kojem ga je primio. Prodavatelj je dužan, u roku od 14 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, vratiti kupcu cjelokupan iznos koji je Kupac do trenutka raskida platio na temelju transakcije. U slučaju kada je ugovor raskinut nakon izvršene dostave proizvoda, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i po mogućnosti zapakiran u orginalnu ambalažu. Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada je BS Fitness d.o.o. predao proizvod dostavnoj službi. U slučaju raskida ugovora novac će biti vraćen kupcu u roku od 8 dana na isti način na koji je kupac platio. U slučaju plaćanja pouzećem novac se vraća na račun u banci koji Kupac dostavi. Na kupljene proizvode naznačene kao izložbeni artikli ne vršimo povrat novca na temelju reklamacije površinskih oštećenja.

Vaš zahtjev za povratom možete uputiti pismenim putem na e-mail adresu [email protected], ili poštom na BS Fitness d.o.o., Trnjanska 37, 1000 Zagreb.
Za sve dodatne informacije obratite nam se na naš besplatni broj 0800 300 606 ili e-mailom na [email protected].