xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Načini plaćanja

U Xplorer webshopu imate mogućnost odabira jedne od sljedećih metoda plaćanja odabranih proizvoda.

Plaćanje kreditnim karticama:

  • Maestro jednokratno
  • Visa, Diners, American Express, MasterCard karticama do 12 rata beskamatno
       

Upute za plaćanje na rate:

Plaćanje na rate trenutno je podržano za sljedeće tipove kartica:

  • American Express
  • MasterCard® Zagrebačke banke
  • Visa Zagrebačke banke
  • Diners Club International

Objašnjenje kartica:

1. American Express® kartice

Važni podaci za plaćanje putem interneta nalaze se na prednoj strani kartice.

1. Ime i prezime korisnika 

2. Valjanost kartice (VALID DATES) - obično u formi od (FROM) mjesec/godina do (THRU) mjesec/godina ili samo VALID THRU na novim karticama. Kartica je valjana od prvog dana početnog mjeseca do zadnjeg dana završnog mjeseca i godine

3. Korisnik od (Member Since) - godina učlanjenja (ovaj podatak nemaju sve kartice)

4. Broj kartice (reljefan ili otisnut) - mora biti jednak otisnutom broju kartice na njezinom naličju

5. Kontrolni broj - Četveroznamenkasti, otisnuti broj nalazi se, ovisno o vrsti kartice, desno ili lijevo, iznad ili ispod broja kartice

Zaštita American Express lice

 

2. Mastercard®, Visa, Maestro, Diners

Važni podaci za plaćanje putem interneta nalaze se na prednoj i stražnjoj strani kartice.

Prednji dio kartice:

1. Ime i prezime korisnika - (reljefno ili utisnuto)

2. BIN broj - smješten je lijevo ispod broja kartice i jednak je prvoj skupini brojeva kartice

3. Valjanost kartice (VALID THRU, VRIJEDI DO) - kartica je valjana do zadnjeg dana naznačenog mjeseca i godine

4. Sigurnosno slovo - nove serije kartica ne sadrže sigurnosno slovo.

5. Broj kartice (reljefan ili otisnut) - sadrži ukupno 16 brojeva.

Zaštita Mastercard i Visa lice

Stražnji dio kartice

1. Traka za potpis - svaka kartica mora biti potpisana da bi bila valjana.

2. Bijeli kvadratić (White box) - nalazi se u produžetku trake za potpis. Unutar tog prostora otisnut je kontrolni broj kartice. Neke kartice ne sadrže White box i tada je kontrolni broj otisnut na traci za potpis

3. Obavijest banke da je kartica vlasništvo izdavača i na zahtjev mora biti vraćena.

Zaštita Mastercard i Visa naličje

3-D Secure™ program sigurne internetske kupnje – MasterCard® SecureCode™ & Verified by Visa

Korisnici koji za pristup svojoj banci koriste Display kartice ili ne posjeduju internet ili mobilno bankarstvo postupak mogu vidjeti ovdje.

Karticama banka: Mastercard, Visa i Visa Electron moguće je kupovati na internetu na svim prodajnim mjestima koja prihvaćaju ove vrste kartica. Zbog vaše sigurnosti za svaku online kupnju Maestro karticama potreban vam je token kojim potvrđujete svoj identitet Banci. Za sigurno plaćanje Mastercard, Maestro, Visa i Visa Electron karticama banke na internetu uvedeni su najviši sigurnosni standardi vodećih kartičnih kuća Mastercard i Visa, a prodajna mjesta sa sigurnosnim standardima prepoznaju se po oznaci Mastercard SecureCode i Verified by Visa. Na prodajnim mjestima koja ne podupiru sigurnosni standard moguće je kupovati Mastercard, Visa i Visa Electron karticama bez tokena.

Za sigurnu kupnju putem interneta potreban vam je token banke koji omogućuje primjenu sigurnosnih standarda Mastercard SecureCode i Verified by Visa. Pri kupnji se potvrđuje identitet kada se uz serijski broj tokena unosi jednokratna zaporka (OTP APPLI1) koju generira token te se tako dokazuje da je onaj tko plaća pravi korisnik kartice. Cijeli proces plaćanja provodi se na sigurnoj stranici Banke. Ako već imate token, od sada ga možete primjenjivati i za sigurnu, jednostavnu online kupnju u web-trgovinama označenim znakom Mastercard SecureCode odnosno Verified by Visa. Ako još nemate token, zatražite ga u najbližoj poslovnici banke, bez naknade. Za uključenje u 3-D sigurnosni standard dovoljno je:
- posjedovati token i odabrati "Aktiviraj sada"
- potvrditi svoj identitet upisom jednokratne lozinke koju generira token.

3-D sigurnosni standard aktivira se pri prvoj ispravnoj identifikaciji tokenom u online trgovini koja podržava standard Mastercard SecureCode ili Verified by Visa. Postupak je sljedeći: odaberite željenu robu ili uslugu i potvrdite da želite obaviti plaćanje, nakon što upišete podatke o svojoj kartici, web-trgovina automatski se povezuje s Bankom zbog provjere identiteta i nudi vam se mogućnost aktiviranja usluge.

Odabirom opcije Aktiviraj sada pojavljuje se ekran s osnovnim informacijama o transakciji, vašim podacima i zahtjevom za unos jednokratne lozinke koju generira token.

Upisujete jednokratnu lozinku koju je generirao token.
Ako su uneseni podaci ispravni, Banka potvrđuje identitet korisnika kartice i prosljeđuje transakciju trgovcu na odobrenje.

Odaberite željenu robu ili uslugu i potvrdite da želite obaviti plaćanje. Upišite podatke o svojoj Mastercard/Maestro/Visa/Visa Electron. Internetska trgovina automatski se povezuje s Bankom radi provjere identiteta. Banka provjerava je li kartica već aktivirana za korištenje 3-D sigurnosnog standarda. Ako je aktivirana, pojavljuje se ekran s osnovnim informacijama o transakciji, vašim podacima i zahtjevom za unos jednokratne lozinke koju generira token.

Upišite jednokratnu lozinku koju generira token. Ako su uneseni podaci ispravni, Banka potvrđuje identitet korisnika kartice i prosljeđuje transakciju trgovini na odobrenje.

Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode

Informacije o prodavatelju za HR tržište

Naziv tvrtke: BS FITNESS d.o.o.
Adresa: Trnjanska 37, Zagreb, Hrvatska (EU)
OIB: 88868922989
MB: 02854252
Registracija: 080930187, Trgovački sud u Zagrebu
NKD: 4690 specijalizirana trgovina na veliko
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
IBAN: HR7823400091110683163
SWIT / BIC: PBZGHR2X
tel: +385 (0)1 4628-250
fax: +385 (0)1 4628-260
e-mail: [email protected]
internet stranica: www.xplorerlife.hr

Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke (pouzećem)

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Za sva pitanja budite slobodni kontaktirati nas telefonom na 0800 300 606 ili mailom na [email protected]