xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Partnerski program

Partnerski program

Xplorer na tržištu regije
Kroz godine poslovanja, te zahvaljujući kvaliteti proizvoda, prihvatljivim cijenama i odličnim post-prodajnim uslugama Xplorer je postao sinonim za sportske rekreacijske proizvode u regiji.
Surađujemo sa svim respektabilnim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a u ponudi imamo više od 300 artikala.
Stalna ekspanzija dovela nas je do tržišne pozicije od 25% tržišta bicikala i približno 35% tržišta fitness opreme u Hrvatskoj.

Xplorer proizvodi
Xplorer proizvodi su predstavljeni na međunarodnoj stanici www.xplorerlife.com, te hrvatskoj www.xplorerlife.hr, a obuhvaćaju sljedeće kategorije: bicikli za odrasle i djecu, fitness sprave za kućnu i komercijalnu uporabu, opremu za stolni tenis i sportove s loptom, te kompletnu prateću dodatnu opremu. Svi naši proizvodi su izrađeni modernom tehnologijom iz koje je proizašao savršen spoj kvalitete i povoljne cijene.

Nudimo odlične veleprodajne popuste, 25% rabat na redovne 19% na akcijske cijene. Cijene lako provjerite na našoj internet trgovini www.xplorerlife.hr

Podrška korisnicima
Osim garancije, Xplorer svojim veleprodajnim i krajnjim kupcima omogućava dostavu sastavljenih proizvoda te mreže ovlaštenih servisa na području cijele Hrvatske i Slovenije.

Nadamo se da ćete uvrstiti naše proizvode u svoj prodajni asortiman.
Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.