xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem


Potvrda prijave na newsletterU skladu s Općom odredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja stupa na snagu 25.5.2018. potreban nam je vaš pristanak za slanje newslettera.Izjava: Želim primati Xplorer Newsletter. Slažete se da se vaša e-mail adresa koristi u svrhu slanja newslettera. Vaša e-mail adresa će biti sigurno spremljena u našem sustavu i neće se koristiti u druge svrhe. U bilo kojem trenutku možete prekinuti pretplatu i vaša e-mail adresa će biti automatski izbrisana iz sustava.


Xplorer newsletter sadrži novosti, korisne informacije, savjete, blogove, promocije, akcije i kupone s popustima.Upute: Unesite svoju e-mail adresu i potvrdite da ste pročitali i da se slažete s Izjavom. Zatim odaberite na koju listu se želite pretplatiti (odaberite jednu). Nakon što ste ispunili obrazac, potrebno je kliknuti na poveznicu koju ćete primiti na vašu e-mail adresu kako bi potvrdili pretplatu na newsletter.