xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Biti FIT je totalni HIT!

29. ožujka 2024. 12:13:07 CET


Upoznajte nas – Laura i Duško vaši kapetani kroz Fit Maraton, revolucionarni online program koji će vas odvesti do vašeg najboljeg fizičkog i mentalnog stanja.


Fit Maraton 10 dana je sve što vam treba - podrška, vođenje, plan prehrane, online radionice kuhanja, vježbanje iz udobnosti vašeg doma i zajednica koja dijeli vaše ciljeve. Pridružite se i promijenite svoj život - pogledajte svjedočanstva naših uspješnih igrača i uvjerite se sami!


Duško (55): „Prije 25 godina, zahvaljujući vlastitom rezultatu, odlučio sam posvetiti svoj život pomažući drugima da postignu isto. Shvatio sam da istinsko zadovoljstvo proizlazi iz rada na onome što volimo, a kada možemo to činiti iz topline svoga doma, to je čarolija. Fit Maraton ti omogućuje upravo to - da bilo gdje u svijetu postaneš igrač ili čak kapetan jednog dana. Zajedno, možemo doseći bilo koje ciljeve i uživati u putovanju do njih!“


Laura, (42): „Dugo sam tražila nešto što bi mi omogućilo da podijelim svoju strast prema zdravom i aktivnom načinu života s drugima i konačno sam to pronašla! Fit Maraton koncept 10 dana je baš ono što sam tražila - savršena kombinacija zabave, izazova i motivacije za sve nas koji želimo napraviti pozitivne promjene u svom životu.“


Iskustva naših korisnika:


https://youtube.com/shorts/DI4Ttc3L7HI?si=UK7uPIZmgeOvtAr4  Stacey Poole, USA


https://youtube.com/shorts/Z7ayaisgV2M?si=hNaTptBu3BIQNGYh Ivica Brajković, Njemačka


https://www.youtube.com/watch?v=6hNrlLK1fj8  Ivana rade, Split


https://www.youtube.com/watch?v=RD73NDz1Rf0 Dunja Vrban, Zagreb


POGLEDAJ SVE PAKETE OVDJE