xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Trake za trčanje idealna su oprema za trening u Vašem domu.



Tražite idealnu spravu za gubitak masnih naslaga i sagorijevanje kalorija, ili samo želite dnevni trening I osećati se bolje?

Idealno za početnike i napredne korisnike.



Predstavljamo Vam dva modela Xplorer Magnetnih traka, razlike u dizajnu su minimalne i obje trake imaju jednaku jačinu opterećenja.



Magnetna traka Xplorer Sonic posjeduje bočicu za vodu i držač za bočicu koju dobijete uz spravu. Razlike su u dizajnu LCD monitora, dok su funkcije identične.



Magnetnu traku korisnik pokreće sam, kako hoda tako se traka po kojoj hoda okreće.



Ovakav tip fitness opreme ne zahtijeva potrošnju električne energije.



Trening može biti lagan ili intenzivan ovisno o podešenom opterećenju.



Magnetna traka Xplorer Sonic

Magnetna traka Xplorer Sonic dolazi sa zamašnjakom od 3,5 kg uz 8 podesivih stupnjeva otpora s obzirom na individualnu potrebu.



Kompjuter sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vrijeme.



Prednost obje trake za trčanje je u tome što ne zauzimaju puno prostora čak i kada su rasklopljene. Dimenzije trake Xplorer Sonic: 66 x 65 x 122 Cm



Magnetnu traku možete bez problema, jednim potezom sklopiti nakon treninga i odložiti.



Možete podesiti nagib trake koji Vama odgovara, Magnetna traka Xplorer Sonic posjeduje mogućnost podešavanja nagiba na dva stupnja.



Magnetna traka Xplorer Blaze



Xplorer magnetna traka za trčanje je konstruirana za korisnike težine do 110 kg. Ova pristupačna i lagana, jednostavna i sigurna magnetna traka uz minimalne troškove pružit će Vam zadovoljstvo trčanja i kvalitetnog treninga u Vašem domu.

Magnetna traka Xplorer Blaze dolazi sa zamašnjakom od 3,5 kg uz 8 podesivih stupnjeva otpora s obzirom na individualnu potrebu.

Kompjuter sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.



Za više informacija kliknite OVDJE.