xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Tiha vježba


Ovaj tihi Xiaomi sobni bicikl omogućuje vam uživanje u nježnim vježbama ili vježbama u stilu spinovanja iz udobnosti vlastitog doma. Xiaomi Yesoul S3 bicikl savršen je dodatak kućnoj teretani i korisnicima može pružiti praktičnu kardio vježbu. Ovaj stacionarni bicikl pogodan je za unutarnju upotrebu i sadrži pogon remenom, magnetski sustav i pametnu tehnologiju. Ako vas zanima biciklizam kod kuće, ne tražite dalje!


Magnetna tehnologija glatke vožnje


Magnetni otpor sa tihim remenskim prijenosom čini da je vožnja uvijek tiha i uglađena, tako da nema trenja ili škripanja koja bi smetala obitelji ili susjedima. 


Magnetna otpornost


Visokokvalitetni remen


Gumeni remen WEIGEL posebno je dizajniran da vam pruži puno uglađeniju vožnju bez izazivanja napetosti što daje puno bolji trening. Ovo također smanjuje glasno trenje što je sjajno za trening kod kuće ili čak u uredu.


Kais1


Bez kabela za napajanje


Yesoul S3 bicikl opremljen je generatorom koji generira energiju pri okretanju pedala, pružajući tako snagu. Bez žica i neovisnosti o utičnici, bicikl Yesoul S3 može se smjestiti u bilo koju sobu.


Prenosivost


Yesoul aplikacija


Pametna aplikacija može se upariti s biciklom kako bi se potaknula i pratila upotreba, što olakšava postizanje zdravstvenih prednosti ovog izvrsnog bicikla. Aplikacija Yesoul podržava razne značajke, nudeći svakodnevno nove vježbe i učinkovite metode sagorijevanja kalorija. Progres vježbanja vizualno prikazuje na zaslonu, što omogućava korisnicima da lako kontroliraju način rada i mijenjaju ga po potrebi.


App Yesoul


Dobro osmišljen dizajn


Bicikl Yesoul S3 izrađen je od čvrstog okvira koji može podnijeti opterećenja do 120 kg. Uz to, pedale su opremljene jastučićima protiv klizanja. Klizanje stopala stoga je isključeno čak i kod velikih opterećenja i pri postizanju maksimalne brzine. Ugrađeni sustav prilagodbe omogućuje vam odabir potrebnog opterećenja ovisno o preporukama vašeg programa treninga i vašim mogućnostima. Dizajn ovog sobnog bicikla za vježbanje prilagodljiv je i svestran. Bicikl se isporučuje s upravljačem i sjedalom koje se može prilagoditi vozaču, pa je stoga pogodno za korisnike različite visine.


Dimenzije i delovi



Jednostavno prilagodite vožnju!


Biciklizam je ili povjetarac ili fitnes izazov. Na tebi je! Pomoću mehanizma koji je jednostavan za podešavanje razine otpora lako možete odabrati točan intenzitet vježbanja koji će vam odgovarati, bez obzira na razinu vaše kondicije.


Sistem za podesavanje


Xplorer ima sjajnu ponudu za vas!


Prilikom kupovine Xiaomi Yesoul Smart Spinning sobnog bicikla dobivate na poklon OnePlus Nord N100 Midnight Frost mobitel! Povežite se putem Bluetootha s aplikacijom Yesoul na telefonu i pratite vaš napredak! Kliknite OVDE da naručite vaš Xiaomi Yesoul Smart Spinning Bike.