xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Virus Corone i dalje se širi svijetom, vlade nekih zemalja ograničile su putovanja, dok neki putnici sami poduzimaju mjere opreza.

Svi tražimo prikladna rješenja kako bismo izbjegli moguće zdravstvene komplikacije i ostali društveno odgovorni za smanjenje posljedica koje se mogu povećati.

Prema tome, jedan od savjeta koji pokušavamo provesti u praksi poštujući situacije u kojima neki od nas i dalje odlaze na posao, je izbjegavanje zatvorenog prijevoza poput gradskih autobusa, tramvaja i slično.

S električnim biciklima Xplorer možete sa jednim punjenjem sigurno prijeći udaljenost do pedeset kilometara.


Koristite promo kod ebikeHR prilikom naručivanja električnog bicikla Xplorer i uštedite 4.500kn !!!


E-bike Xplorer Silver Line 26 "

E-bike Xplorer Silver Line 28"

E-bike Xplorer Silver Line Lady 26 "

E-bike Xplorer Silver Line Lady 28"


Silver Line ima 250 W motor koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km / h, tako da lako možete doći bilo gdje što želite. 26 "kotači čine vožnju stabilnom i udobnom, a Tektro kočnice vode računa o sigurnosti tijekom vožnje. Kotači od 28 "čine vožnju stabilnom i udobnom, a s Tektro kočnicama možete biti sigurni da će vam vožnja biti sigurna.



E-bicikl Xplorer City Vibe 20 "


Ovaj je električni bicikl pogodan za gradsku vožnju, a zbog svoje sklopivosti i težine, izuzetno je prikladan za prijevoz. U preklopu se lako uklapa u svaki prtljažnik automobila. Xplorer City Vibe e-bicikl ima motor od 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km / h, tako da lako možete doći bilo gdje što želite. Kotači od 20 "čine vožnju stabilnom i udobnom, a Tektro kočnice osiguravaju sigurnost tijekom vožnje.



Xplorer City Flow 26 E-bike


Ima motor od 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km / h, tako da lako možete doći bilo gdje što želite. Kotači od 26 "čine vožnju stabilnom i udobnom, a tu su i Tektro kočnice za sigurnu vožnju.



Izbjegavajte javni prijevoz i zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih pomoću velikog Xplorera.


Unesite promo kod ebikeHR i uštedite 4.500kn!