xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Električni romobil malo po malo postaje najatraktivnije prijevozno sredstvo. Posebno kada pričamo o putu do posla i načinu izbjegavanja gužvi po gradu. Oko automobila se uvijek moraš misliti gdje ćeš parkirati, koliko ćeš vremena izgubiti na to i koliko će ti trebati do posla i nazad jer nikad ne znaš kakve te gužve čekaju po putu. Uz električni romobil možeš se osloboditi stresa i uživati u svježem zraku dok se voziš na posao. U nastavku možeš pročitati naša 3 razloga zašto biramo električni romobil u odnosu na automobil.


1. E-romobil ekološki je prihvatljivije rješenje od automobila.. Prilikom vožnje električnim romobilom ne dolazi do ispuštanja štetnih plinova u zrak i okolinu, što ga čini potpuno ekološki osviještenim. Prema tome, osim što ti uživaš na zraku dok se voziš, doprinosiš zaštiti životne sredine i okoliša. Bravo za tebe!


2. Električni romobil je najbolje rješenje za izbjegavanje gužvi u prometu. Manje stresa, manje nervoze, manje psovanja. S e-romobilom dobiješ i više vremena za sebe jer ne moraš misliti na to gdje ćeš parkirati automobil. Samo uvijek vodi opreza prema pješacima. Vrlo vjerojatno ćeš se voziti po pločniku sa svojim električnim romobilom tako da moraš voditi računa o svim sudionicima u prometu.


3. Xplorer e-romobili jednostavni su za transport. Naši električni romobili su sklopivi te ih je lako prenositi bilo gdje sa sobom. Bez obzira ideš li do ureda, grada ili u školu, električni romobil uvijek može biti uz tebe.