xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Daleko od toga da ne mislimo kako je automobil potreban za naše svakodnevne aktivnosti. No budimo realni, često sjedamo za volan bez da imamo pravu potrebu za tim. Ispod je naših 5 razloga zašto mislimo da je električni bicikl bolje rješenje od automobila.


1. Električni bicikl ekološki je prihvatljivije rješenje za razliku od automobila. Idealno je i praktično rješenje za put od kuće do posla i nazad. Uz e-bicikl možeš zaboraviti na stresiranje u prometu, buku ili emisiju štetnih plinova.


2. Električni bicikli su vrlo praktični kad si na godišnjem odmoru na moru, a želiš istražiti obližnju plažu ili otići negdje drugo na izlet. Ne moraš se misliti o tome gdje ćeš parkirati, a i uživat ćeš u novoj avanturi uz odličnu vožnju.


3. Fizička aktivnost je jako važan faktor, posebno danas kad živimo uglavnom sjedilačkim načinom života. Jako malo se krećemo, a uz električni bicikl možeš postaviti najmanju brzinu ili potpuno ugasiti pogon i na taj način trenirati dok si na e-biciklu.


4. Električni bicikl jednostavan je za transport. Lagano je prenosiv i možeš ga nositi sa sobom gdje god kreneš.


5. S električnim biciklom nikad nisi sam. Osjećaj slobode? Neprocjenjiv. Za razliku od običnog bicikla, uz električni možeš dosegnuti puno veću brzinu i veći broj kilometara s čim istraživanje destinacija postaje još uzbudljivije.