xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Stabilan, siguran, sa stilom. Ukratko - glavno lice trenutno među električnim romobilima je Cherokee! Veliki kotači od 8,5 inča čine vožnju vrlo ugodnom, a stražnje disk kočnice sigurnom. Tehničke specifikacije slijede dobro rješenje za dizajn, pa s jednim punjenjem baterije od 7,5 AH, 36V možete prijeći i do 30 km. Postoje tri razine prilagodbe brzine tako da je moguće prilagoditi maksimalnu brzinu uvjetima vožnje.


Osim toga, kao i svi e-skuteri iz asortimana Xplorer, i Cherokee je sklopiv, pa ga lako možete ponijeti sa sobom u školu, ured, na druženje ili kad krenete kući iz grada. Ako ga želite parkirati samo na kratko, možete to učiniti s nogarom koji vam to omogućuje. Važno je napomenuti da Xplorer Cherokee ima honeycomb gume koje imaju dugi vijek trajanja, rade poput pneumatske gume, bez rizika od probijanja i oštećenja. Uz to, jedinstveni prijenos energije koji pruža honeycomb smanjuje otklon i promiče izvrsnu stabilnost.


Sigurnosne mjere


U protekle 3 godine električni romobili stekli su značajno uporište na tržištu i sada se mogu naći u preko 100 većih gradova širom svijeta. Ovo je glavni primjer preusmjeravanja trenda prema ljudima koji žele prikladna, zajednička i održiva vozila. Istodobno, postoje pitanja o sigurnosti e-skutera. Kako proizvođači mogu osigurati da su proizvodi koje isporučuju sigurni?


Rastuća popularnost e-romobila popraćena je povećanjem broja novinskih naslova koji izvještavaju o nesrećama koje uključuju njihovu upotrebu. Sigurnosne mjere nisu uvijek išle u korak s potražnjom i tehnološkim napretkom. Kako bi se tome suprotstavili, kreiraju se propisi i smjernice za zaštitu kupaca. Ključna komponenta e-skutera i ona koja često može biti izvor problema je baterija. Zabrinutost zbog sigurnosti litij-ionskih baterija dobro je dokumentirana. Međutim, rizici povezani s njihovom uporabom mogu se smanjiti ako se proizvodi testiraju i certificiraju u skladu s važećim standardima.


Je li e-romobil Cherokee siguran?


Odgovor je DA!


Xplorer Cherokee ima certifikat UL 2272 - Standard za električne sustave za osobne uređaje za e-mobilnost - napisan posebno za električne sustave u osobnim uređajima za e-mobilnost, uključujući električne romobile i hoverboarde. Sadrži odredbe koje osiguravaju da baterija može sigurno raditi na različitim temperaturama, kao i mogućnost punjenja. Korištenjem ovog testa, u kombinaciji s UN 38.3 testom litij-ionskog transporta, stvara se sigurniji proizvod.


Laički rečeno, UL2272 je američki certifikat dodijeljen uređajima za električnu mobilnost koji udovoljavaju standardima sveobuhvatnog sustava ispitivanja sigurnosti. Parametri ispitivanja uključuju i električne i mehaničke komponente, kao i ekološke aspekte za procjenu električne sigurnosti. Da bi se dalje objasnilo, procjena uzima u obzir koliko su uređaji otporni na udarce, ekstremne temperature, izloženost vodi i druge čimbenike. U tim bi uvjetima znakovi kratkog spoja i neravnoteže punjenja ukazivali na mogućnost požara i stoga se smatraju manje idealnim na razini električne sigurnosti.


Xplorer Cherokee 8,5''


Trebam li kupiti e-romobil?


Svakako da.


E-romobil je jedan od elemenata mikro-mobilnosti. Kako se gradovi suočavaju s brzim rastom stanovništva, velik broj ljudi posjeduje automobile i juri na razna odredišta, gužve u prometu su neizbježne. Mnogi gradovi vjeruju da mikro-mobilnost može biti rješenje za njihov problem, jer nije moguće osloboditi više zemljišta za ceste i parkirna mjesta.


Xplorer vam osigurava zajamčenu kupnju kako biste bili sigurni da će vaš e-romobil biti siguran i dugotrajan, s obzirom na to da tvrtka posluje u cijeloj Europi, gdje su za to potrebni određeni certifikati.