xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Ako se bavite sportom kao i ja onda znate kako je dobar osjećaj vježbati uz vašu najdražu pjesmu.


Kada smo na treningu muzika na nas djeluje stimulacijski i daje nam onu dodatnu snagu i motivaciju kada nam je potrebna. Baš zbog toga svim zaljubljenicima u sport predstavljamo Xplorer bluetooth slušalice BQ 50.

Uz ove visokokvalitetne slušalice ćete se još više veseliti vašem svakodnevnom treningu.


Kako ove Xplorer slušalice djeluju?

Za početak na slušalicama nekoliko sekundi držimo gumb paljenja, prethodno smo upalili bluetooth na mobitelu, uparimo dva uređaja i spremni smo za korištenje.


Slušalice su in-ear tipa, što znači da ulaze u uho i zbog toga su stabilnije i ne ispadaju dok izvodimo sportske aktivnosti. Veličina drivera od 10mm i impedancija od 32 Ω omogućuju odličnu kvalitetu zvuka.

Još jedna odlična stvar kod ovih slušalica je to što imaju mikrofon koji nam omogućava hands-free razgovore i glasovne komande. Uz sve to BQ 50 slušalice su prilično izdržljive, u stand by modu drže 140 sati, trajanje baterije pri razgovoru telefonom je 5 sati a pri slušanju glazbe 4 sata. Vrijeme punjenja baterije je dva sata. Ako vas kao i mene živcira kada vam se zapetljaju slušalice, uz BQ 50 slušalice zbog njihovog dizajna nećete imati takvih problema.


Žica od slušalica je kratka, a stražnja strana slušalica magnetna tako da slušalice možemo nositi oko vrata i kad ih ne koristimo. Neovisno bavite li se trčanjem, teretanom ili nečim trećim Xplorer BQ 50 slušalice vas neće iznevjeriti.


Autor: Jakov Barić