xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Električni bicikli prilično su identični uobičajenim biciklima, osim što imaju električni motor i bateriju te malu upravljačku jedinicu za promjenu razine podrške koju pruža motor (razina pomoći).


Svakako trebate pedalirati za pokretanje motora, ali možete odabrati koliko energije želite uložiti podešavanjem razine pomoći.


Brzina električnih bicikala zakonski je ograničena na 25 km / h. Možete ići brže od ovoga, ali samo pedaliranjem. Motor vam ne može pomoći preko ove brzine.


Električni bicikl mogao bi biti savršeno prijevozno sredstvo na posao ili povratak na trening nakon ozljede ili nakon duže pauze.


Električni bicikli su skupi, ali ako vas kupovina vrati na otvoreni put i izgradite razinu vježbanja, bilo bi vrijedno uložiti u to. Glavna prednost je što možete odabrati razinu uloženog truda i odabrati pomoć koja vam je potrebna. Ako je vaš posao toliko udaljen da bi vas put iscrpio i znojio, e-bicikl vam može malo olakšati trud.


Međutim, e-bicikli su obično teški, obično teže 10 kg više od običnog bicikla, što može otežati prijevoz kad ih ne vozite.


Ako niste sigurni u električna bicikla, isplati se isprobati ih prije nego što ih kupite kako biste ih osjetili. Iznajmljivanje jednog može biti dobar način za testiranje vožnje. Xplorer vam nudi tu mogućnost! https://www.xplorerlife.hr/rent-e-bike/rentiranje-xplorer-elektricnih-bicikala.html


Nekima se ideja električnog bicikla naprosto čini pogrešnom - koji je smisao voziti bicikl ako motor radi pola posla?

Naravno, vaše tijelo neće uložiti toliko truda na električni bicikl kao na obični bicikl, ali to je ipak odličan oblik vježbanja. Još uvijek možete vježbati i smršavjeti vozeći se električnim biciklom, a postavku pomoći možete koristiti samo uz maksimalan napor.


Pogledajte ponudu električnih bicikala Xplorer: https://www.xplorerlife.hr/e-bikes.html