xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Eliptični trenažer, poznat i kao "cross trainer", kardio je uređaj dizajniran da oponaša pokrete gornjeg i donjeg dijela tijela tijekom hodanja i trčanja, bez pritiska na zglobove. U posljednje je vrijeme sve popularniji dio kućnog fitnesa. Što eliptični trenažer može učiniti za vas i što biste trebali uzeti u obzir prilikom kupovine?


Ako želite biti u formi, eliptični trenažer je izvrstan izbor. Budući da istodobno vježbate i ruke i noge, eliptični trenažer uspješno sagorijeva velik broj kalorija. Može poboljšati fleksibilnost, tonirati cijelo tijelo, povećati snagu i izdržljivost više mišića, tako da zaista možete odraditi kvalitetan kardio kućni trening na eliptičnom trenažeru.


Pokreti na trenažeru vode se ručicama i pedalama, smanjujući ozljede od udara ili loše tehnike. Vrlo su sigurni za upotrebu, jer na najmanju moguću mjeru smanjuju stres i utjecaje na vaše zglobove. Stoga je eliptični trenažer izvrstan izbor za vježbače koji se oporavljaju od ozljeda, imaju prekomjernu težinu ili tek započinju program vježbanja. Također, prilično su tihi za upotrebu, što se kod kuće uvijek cijeni!


Xplorer Fitness

Kada koristite eliptični trenažer, možete usmjeriti snagu na noge kako biste tonirali bedra, snažno povlačiti ruke kako biste ojačali leđa i ramena ili gibati tijelo kako biste smanjili područje struka.


Eliptični trenažer je višenamjenski, siguran, učinkovit uređaj za fitnes koji efikasno sagorijeva kalorije.


Dakle, prednosti korištenja eliptičnog trenažera su:

1. UBRZAVA GUBITAK TEŽINE

2. ŠTITI ZGLOBOVE

3. AKTIVIRA CIJELO TIJELO

4. PRUŽA RAZLIČITE RAZINE TRENINGA

5. OSIGURAVA SIGURAN TRENING BEZ OZLJEDA

6. POVEĆAVA SNAGU I KONDICIJU

7. OMOGUĆAVA TRENING KOD KUĆE


Xplorer ima u ponudi za vas eliptični orbitrek Xplorer Motion, koji omogućuje kompletan trening, odnosno istovremeno treniranje gornjeg i donjeg dijela tijela. Takav trening idealan je u današnjem vremenu kada dnevne obveze ostavljaju sve manje slobodnog vremena. Pojačana snaga zamašnjaka s većim otporom omogućuje još ugodnije vježbanje bez trzaja.

Xplorer orbitrek omogućuje potpunu kardiovaskularnu vježbu, a posebno je efikasna kod sagorijevanja kalorija i masnih naslaga. Pokretanje je dinamično i simulira tipičan tijek kretanja kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog doticaja s tlom, čime se manje opterećuju zglobovi i koljena.

Eliptični trenažer Xplorer Motion dolazi sa zamašnjakom od 3 kg uz 8 podesivih stupnjeva otpora s obzirom na individualnu potrebu. Računalo s LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vrijeme.


Pogledajte sjajnu ponudu fitness sprava na našem web shopu klikom na -> XPLORER FITNESS