xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Tražite najbolji dječji bicikl za svoje dijete u 2023. i teško vam je odabrati najbolji dječji bicikl za svog mališana? Opustite se, sastavili smo jednostavan vodič koji će vam pomoći da odaberete.


Budući da je biciklizam nevjerojatno zabavan način kretanja na ekološki prihvatljiv način, održavanja forme i druženja, poticanje djece na vožnju biciklom fantastična je ideja. Posjedovanje pravog bicikla može značajno utjecati na djetetova rana biciklistička iskustva i u konačnici mu pomoći da uživa u sportu koji volimo.


U nastavku su naši odabiri najboljih dječjih bicikala po dobnim skupinama. Prvi korak je odlučiti koja veličina bicikla treba vašem djetetu.



Najbolji bicikli za uzrast od 4 do 7 godina


Prijelaz s bicikla za ravnotežu na bicikl s pedalama doista je ključan korak. Morate biti sigurni da vaše dijete može udobno dohvatiti pod svojim nogama kada sjedi u sjedalu, kao i da dohvati upravljač i što je najvažnije poluge kočnice.


Nakon što svladaju umijeće okretanja pedala, mogu prijeći na mnogo više brzina kako rastu i rastu do većih bicikala. Položaj za vožnju je najbolji ako je relativno uspravan. Kako se uhvate u koštac s pedaliranjem, to će im pomoći da se usredotoče na ono što se događa oko njih.


Ovi bicikli obično imaju kotače od 14 inča. Ako bicikl ima pomoćne kotače, a vaše dijete samouvjereno vozi bez njih, uklonite ih što prije.


 




Dino Bikes bicikli su opremljeni plastičnim blatobranima, gumenim rukohvatima koji ne klize i zaštitnikom lanca za sigurnu uporabu, kočnica prednjih kotača odgovorna je za savršeno zaustavljanje. Ergonomska sjedala su 100% antialergijska, pa čak i djeca s osjetljivom kožom mogu sjediti na svojim biciklima radi maksimalne udobnosti. Dino Bikes stavlja veliki naglasak na sigurnost u proizvodnji bicikala, tako da je svaki model opremljen raznim sigurnosnim uređajima, njegovi proizvodi su beskompromisni i jamče udobnu i sigurnu uporabu. Kotači imaju ružičaste gume od 14" koje su savršeno usklađene sa dizajnoom boja okvira i pribora, pružajući izvrsno prianjanje i vozne osobine.




Najbolji bicikli za uzrast od 5 do 8 godina


Drugi bicikl vašeg djeteta s pedalama može se povećati ne samo u veličini, već i u značajkama. Veći kotači od 16 inča a veći okvir bit će nadopunjen nešto širim upravljačem i duljim ručkama.




Dino Bikes bicikli imaju čelične felge, gume na napuhavanje 16”, sigurnosni kraj upravljača te dodatne kotače za ravnotežu. Proizvođač stavlja veliki naglasak na sigurnost u proizvodnji bicikala, tako da je svaki model opremljen raznim sigurnosnim uređajima, njegovi proizvodi su beskompromisni i jamče udobnu i sigurnu uporabu. Bicikl je opremljen plastičnim blatobranima, gumenim rukohvatom koji ne klizi i zaštitom lanca za sigurnu uporabu. Ergonomska sjedala su 100% antialergijska, pa čak i djeca s osjetljivom kožom mogu sjediti na svojim biciklima radi maksimalne udobnosti. Gume od 16 inča su savršeno u skladu sa shemom boja šasije i pribora, a također pružaju izvrsno prianjanje i vozne kvalitete.



Pogledajte sjajan izbor dječjih bicikala Dino Bikes klikom OVDJE!