xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Pomaže u gubitku težine


Xplorer Diamond je odličan način za sagorijevanje kalorija. Možete sagorjeti između 40-80 kalorija za samo 10 minuta, ovisno o tjelesnoj težini i intenzitetu vježbanja. To je odličan način da se riješite masnog tkiva s donjeg dijela tijela jer aktivira gluteuse, kvadricepse, tetive i potkoljenice.


Jača zdravlje srca


Kardio vježbe ubrzavaju otkucaje srca i omogućavaju srčanim mišićima da rade jače. Trening na sobnom biciklu Xplorer Diamond ima izvanredan kardiovaskularni utjecaj.


Poboljšava snagu


Na Xplorer Diamond sobnom biciklu, možete podešavati otpor kotača na 8 različitih razina težine. Ako želite poboljšati snagu nogu i donjeg dijela tijela, trebate jače pedalirati.



Smanjuje rizik od dijabetesa


Dijabetes je usko povezan s pretilošću. Stoga, gubitak težine može pomoći u smanjenju rizika od dijabetesa. Stacionarni bicikli su odlični kalorijski sagorjevači i mogu vam pomoći da izgubite kilograme.


Poboljšava pokretljivost zglobova


Vožnja sobnog bicikla Diamond pomaže poboljšanju raspona pokreta zglobova. Koristi se za koljena, gležnjeve i kukove. Kada pedalirate, svi ovi zglobovi se rotiraju, poboljšavajući njihov raspon pokreta i jačajući ih.


Povećava funkciju mozga


Stacionarni bicikl Xplorer Diamond pomaže poboljšanju kognitivnih funkcija, pamćenja i pažnje. Dobri hormoni koji se oslobađaju tijekom treninga i djelovanje pedaliranja igraju važnu ulogu. Sve u svemu, biciklizam je dobar za vaše mentalno zdravlje.


Smanjuje stres


Bilo koji oblik vježbanja pomaže oslobađanju hormona koji poboljšavaju raspoloženje. Stacionarni bicikl također pomaže da se oznojite i sagorite kalorije. To smanjuje razinu stresa i potiče oslobađanje serotonina.


Poboljšava ravnotežu


Stacionarni bicikl Xplorer Diamond također pomaže poboljšanju ravnoteže, koordinacije i hoda. Posebno je koristan za starije osobe i osobe koje se oporavljaju od kroničnog moždanog udara. Također pomaže u sprječavanju padova i prijeloma kod starijih osoba.


Povećava izdržljivost


Izdržljivost se ne stječe preko noći. Potrebno je vrijeme i praksa. Međutim, možete to ubrzati dodavanjem stacionarnog bicikla Xplorer Diamond u svoj režim vježbanja. Bit ćete u mogućnosti lakše završiti bilo koji kardio trening ili trening snage bez prebrzog gubitka daha.


Vježba s malim utjecajem


Vježbe na Xplorer Diamond sobnom biciklu su vježbe s malim utjecajem u usporedbi s drugim oblicima kardio vježbanja kao što su Zumba i trčanje. Možete sjediti na sjedalu i pedalirati svoj put prema boljem zdravlju.


Odlično za oblikovanje tijela


Stacionarni bicikl također je odličan za oblikovanje donjeg dijela tijela. Utječe na gluteuse, stražnje lože, kvadricepse i listove. Skinut ćete masne naslage s nogu i izgraditi čistu mišićnu masu.


Praktičan za korištenje


Ovo možda zaista nije zdravstvena korist, ali koristi vašem zdravlju. Ako vam nije prikladno voziti bicikl na posao ili školu, stacionarni bicikl je odlična opcija za održavanje forme. Također, lako možete izbjeći vrućinu, onečišćenje, prašinu, kišu i sve druge vanjske čimbenike koji mogu spriječiti vaše vježbanje.


S minimalnim prostornim zahtjevima i naprednim značajkama, Xplorer Diamond vam pomaže u izdržljivosti i gubitku kilograma, istovremeno poboljšavajući sastav vašeg tijela, protok krvi, zdravlje srca, zglobove i mišiće. Osim toga, povećana izdržljivost, poboljšan san, bolje držanje i smanjen stres su dodatne prednosti.


Sagorijevanje kalorija nikada nije bilo lakše, a sada je to moguće uz Xplorer Diamond iz udobnosti vlastitog doma!