xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Živimo u budućnosti! Tehnologija je u svim aspektima unaprijedila naše živote, bilo da se radi o inovativnim lijekovima, obnovljivim izvorima energije ili novim sportskim idejama kako bismo bili duže aktivni... jedna od tih promjena je električni bicikl.


Pročitajte o nekim od najboljih prednosti električnog bicikla:


Vožnja uz asistenciju


E-bicikli imaju ono što nazivaju "pomoć pedala" na baterije. Tehnički, ovo je stroj integriran u bicikl kako bi vam dao poticaj za okretanje pedala. To može smanjiti stres i utjecaj na vaša koljena i bedra. Recite zbogom znojnim vožnjama.


Brz i fleksibilan


Tehnologija vam daje dodatnu snagu koja vam je potrebna da prijeđete više kilometara uz manje napora. Još uvijek možete iskoristiti prednost višenamjenske biciklističke staze i staza bez prometa, što je sjajno ako živite u gradu kako biste skratili putovanje na posao. Ako imate sklopivi bicikl, lako ga možete složiti u manji format i pospremiti ispod stepenica ili u ormar.



E-bicikl Xplorer Mini

Poboljšava kondiciju


Vožnja e-bicikla jednako je dobra za poboljšanje kondicije kao i obični bicikli. Iako je vožnja bicikla s e-biciklom potpomognuta pedalama, to je ipak vježba i stoga je dobro za vaše zdravlje, kako mentalno tako i fizički.


Vožnja bez znojenja


Razina vašeg napora bit će niža zahvaljujući motoru. Ako na posao idete e-biciklom, to znači da ćete na posao stići bez kapi znoja.


Pozitivno djeluje na mentalno zdravlje


Bilo koji oblik vožnje bicikla ili bilo koji oblik tjelovježbe ima velike koristi za vaše mentalno zdravlje. Vožnja bicikla dokazano smanjuje tjeskobu i stres. Također, vožnja bicikla pozitivno utječe na nesanicu.


Smanjuje troškove goriva


Korištenje e-bicikla umjesto motornog vozila dugoročno će vam uštedjeti novac. Benzin i dizel su skupi u većini zemalja, a povremeni skokovi cijena mogu stvarno utjecati na vaš budžet.


Ekološki način prijevoza


Klimatske promjene i globalno zagrijavanje su ozbiljni problemi i svi moramo odigrati svoju ulogu. E-bicikli emitiraju manje onečišćenja po kilometru od motocikala i automobila. Kao rezultat toga, ovo može poboljšati kvalitetu zraka.


Lako ga je nabaviti


E-bicikli se još uvijek smatraju biciklima, pa ako vam se ne sviđa postupak registracije ili dobivanje registarskih pločica ili osiguranja, nabava E-bicikla može biti dobar izbor.




Sklopivi E-bicikl Xplorer Mini sada po sjajnoj cijeni! Pogledajte klikom OVDJE!