xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Živimo u budućnosti! Tehnologija je poboljšala naše živote. Jedna od tih promjena je električni bicikl. Možda ste ih već primijetili na ulicama.


"E-bicikl" je možda najveće dostignuće ekološkog prijevoza ovog desetljeća. E-bicikli koriste punjive baterije, mogu dostići brzinu do 25 km / h, dovodeći vas do odredišta brže od klasičnog bicikla. Nude jeftin, energetski prijevoz bez štetnih emisija, a također doprinose zdravlju i kondiciji.


8 prednosti koje će ukloniti sve vaše sumnje i natjerati vas da razmišljate o kupnji E-bicikla.


1. Vožnja bicikla s razinama pomoći

E-bicikli imaju "razinu pomoći". Tehnički gledano, to je stroj integriran unutar bicikla kako bi vam olakšao pedaliranje. To može smanjiti stres i smanjiti naprezanje na koljenima i bedrima. Tako ćete se i manje znojiti, primjerice ako idete na posao e-biciklom.


2. Brz i fleksibilan

Tehnologija vam daje dodatnu snagu koja vam je potrebna kako biste prevladali kilometre uz malo napora. Također možete koristiti biciklističku stazu i staze bez prometa, što je sjajno ako živite u gradu kako biste skratili vrijeme putovanja. Električni bicikli postaju sve popularniji u gradovima jer je sve više automobila, a gužve su sve veće.


3. Poboljšava kondiciju

Vožnja električnim biciklom jednako je dobra kao i vožnja klasičnim biciklom kako bi se poboljšala kondicija. Iako vožnju električnog bicikla pomaže elektromotor, ipak je to vježba na kraju krajeva jer možete okretati pedale, biti na svježem zraku i na dobar način utjecati svoje zdravlje, psihički i fizički.


4. Smanjuje troškove

Ako umjesto motornog vozila koristite e-bicikl, dugoročno ćete uštedjeti novac. Benzin i dizel su skupi u većini zemalja, a povremeni skokovi cijena mogu zaista utjecati na vaš proračun. S električnim biciklom možete sa jednim punjenjem pokriti do 120 km, ovisno o razini pomoći koju koristite i kojoj bateriji bicikl raspolaže, a vrijeme punjenja baterije obično je 6 sati do 8 sati.


5. Prijevoz je budućnost

Mnoge su države jugoistočne Azije preuzele vodeću ulogu u korištenju e-bicikala kao održivog načina prijevoza. Veliki problem danas predstavlja onečišćenje zraka, posebno u urbanim područjima. Električni bicikli postaju prijevozno sredstvo budućnosti.


6. Oni su po prirodi dobri

Klimatske promjene i globalno zagrijavanje ozbiljni su problemi i svi moramo odigrati svoju ulogu. Možda smo suočeni s posljednjim stavom da spasimo naš planet i tome možemo svi pridonijeti. E-bicikli su ekološki način prijevoza.


7. Veliki izbor dizajna

S tehnologijom je moguće gotovo sve, a kako se povećava mogućnost prodaje bicikala, tvrtke proizvode različite dizajne po vašem ukusu. Ako trenutno nema savršenog, možete biti prilično sigurni da će to uskoro biti.


8. Lako ga je kupiti

E-bicikli i dalje se smatraju biciklom, pa ako imate naporan postupak registracije ili dobijanja registarskih tablica i osiguranja, e-bicikl je pravi izbor.


Pogledajte sjajnu ponudu električnih bicikala na našoj web stranici!