xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Promo kupon – kako ostvariti pravo i koristiti kupon?


Želite koristiti promotivni kupon na Xploreru? Evo kratkog uputstva!


Promo kodovi se generiraju u suradnji s našim partnerima, a mogu se iskoristiti za određeni asortiman robe i brendova, koji su u ponudi u datom trenutku.


Kupone s najpovoljnijim popustima dobivaju pretplatnici našeg Newslettera. Također, kuponi se mogu preuzeti na Facebook stranici ili kroz druge promotivne kampanje. Kako biste ostvarili pravo na kupone s najpovoljnijim popustima, pratite našu Facebook stranicu ili se prijavite na Newsletter.


Prilikom kupnje robe na Xploreru moguće je iskoristiti samo jedan promo kod, bez obzira jeste li osvojili više njih. Promo kod se upisuje u za to predviđeno polje prilikom kreiranja narudžbe u vašoj košarici.


Kada završite s kupnjom idite na pregled košarice. Odjeljak "Kupon za popust" nalazi se na desnoj strani ekrana, pored svih vaših narudžbi. Unesite novi promo kod i potvrdite.


I to bi bilo sve!


Želimo vam ugodno iskustvo kupovine na Xploreru.