xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Postoji nekoliko načina za povećanje brzine otkucaja srca i sagorijevanje kalorija bez tipične kardio opreme. Svatko može izaći na otvoreno i biti aktivan, a da ne mora ovisiti o skupim spravama. Trčanje, hodanje, skakanje ili čak trčanje na mjestu može biti jednako učinkovito kao i korištenje tipične kardio opreme. Ključno je pronaći nešto u čemu uživate i biti dosljedan svojim naporima.


Jedan od sjajnih načina da povećate broj otkucaja srca i kardio vježbanje je upotreba jednog od najjednostavnijih i najosnovnijih komada opreme, užeta za preskakanje. Preskakanje je zabavan i učinkovit način da zategnete tijelo i povećate razinu energije. Ako ste netko tko voli vježbati kod kuće i tražite načine za vježbanje bez kardio opreme, jednostavno uže za preskakanje savršen je dodatak vašoj kućnoj teretani.


8 razloga zašto vam je u životu potrebno uže za preskakanje


1. To je izvrstan oblik vježbanja koji je zabavan, jednostavan za izvođenje i vrlo jeftin.


2. . To je vježba za cijelo tijelo koja pokreće noge, ruke, trbušne mišiće, srce i um. To je vježba za toniranje cijelog tijela koja ne samo da ubrzava rad srca, već i povećava ukupni mišićni tonus i oblikuje tjelesnu građu.


3. Nema tako veliki utjecaj na kolena kao trčanje.


4. Poboljšava koordinaciju, koncentraciju, agilnost i fokus. Nije lako kombinirati ritam i mjerenje vremena, pogotovo dok pokušavate naprednije poteze, poput preskakanja ili idete još korak dalje i radite dvostruko preskakanje.


5. Uže za preskakanje potpuno je prijenosno pa se može nositi bilo gdje. Lako stane u vaš kovčeg ili torbu.


6. Ne zauzima prostor u vašoj kućnoj teretani.


7. Jeftini su i ne uspoređuju se čak ni s cijenom tipičnog komada kardio opreme. Za jako malo novca možete pronaći sjajno uže za preskakanje koje će vam trajati zauvijek.


8. Zabavni su! Možete mijenjati svoje skokove, postavljati si izazove, smišljati igre i preskakati uz glazbu.


Postoje različiti načini za uključivanje preskakanja u svoju rutinu vježbanja. Možete preskakati određeno vrijeme, postaviti određenu količinu preskoka za cilj ili čak dodati preskakanje užeta između vježbi.




Odličan izbor Xplorer traka za trčanje možete vidjeti od našeg partnera Bazzar.hr klikom OVDJE!