xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Predstavljamo najrevolucionarniji e-bicikl, s izmjenjivom LG baterijom od 504 Wh (36 V – 14 AH) i okvirom od aluminijske legure za vožnju usred prirode. Xplorer Everest električni bicikl ima i Vinka motor od 250 W. Ovaj e-bicikl dizajniran je za svaku priliku, s prednjom amortizerskom vilicom i mehaničkim disk kočnicama. Lagan je za vožnju i ima stražnji motor koji će vam pomoći na najjačim usponima.



Na višenamjenskom LCD zaslonu uvijek možete provjeriti brzinu, razinu baterije ili razinu pomoći pri pedaliranju. Ovaj brdski bicikl ima dvostruke aluminijske naplatke i kotače od 29". Bilo da ste početnik ili ste već vozili brdski bicikl, s Xplorer Everestom ćete uživati ​​u svakom trenutku.



Saznajte koliko kilometara na sat idete, razinu baterije, razinu pomoći pedala. Postoji do pet razina pomoći, stoga odaberite onu koja vam najviše odgovara u svakom trenutku rute: ako želite pedalirati svom snagom, postavite 1; ako ste umorni i trebate pomoć, prijeđite na viši nivo. S Xplorer Everestom nećete morati brinuti o penjanju i spuštanju. Vozite svoj bicikl u potpunoj sigurnosti: disk kočnice, 29” naplatci s dvostrukom stijenkom i Shimano mjenjač s 21 brzinom. Što više možemo tražiti od Everesta?


Brdski bicikl za svakoga, namijenjen onima koji traže nove avanture ili se žele okušati u brdskom biciklizmu. Neograničena zabava. Revolucija za putovanja po teškim terenima.


Uživajte u sportovima na otvorenom


Xplorer Everest ima Shimano mjenjač s 21 brzinom i okvir od aluminijske legure s maksimalnim opterećenjem do 120 kg. MTB dizajniran za vas da maksimalno iskoristite svoje trenutke na otvorenom.



Brdski bicikl za svakoga


Vožnja biciklom po planinskom ili blatnom terenu moguća je zahvaljujući Xplorer Everestu. Sa svojim kotačima za brdski bicikl od 29 inča i maksimalnom nosivošću od 120 kg, moći ćete uživati ​​u svojim najzahtjevnijim rutama. Motor ovog e-bicikla snage 250 W i njegova LG baterija pomoći će vam na najjačim usponima.


 




Xplorer Everest električni bicikl sada možete pogledati u INTERSPAR centrima po sjajnoj AKCIJSKOJ cijeni!