xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Ljeto je blizu i savršeno je vrijeme da sjednete na bicikl i istražite grad. Ali vaš bicikl mora biti udoban — a to znači da odgovara veličini vašeg tijela i nudi iskustvo vožnje bez ikakvih smetnji.


Zašto bi žene starije od 30 godina trebale kupiti bicikl ovog ljeta


Vožnja bicikla je izvrstan način za održavanje aktivnog načina života dok uživate u brojnim prednostima koje biciklizam pruža. Iako mnogi misle da je vožnja bicikla rezervirana samo za mlađu populaciju, u stvarnosti biciklizam može biti izuzetno koristan za žene starije od 30 godina. U ovom blogu istražujemo nekoliko razloga zašto bi žene ove dobi trebale dati priliku biciklizmu i uživati ​​u njegovim blagodatima.


Poboljšanje kondicije


Kako starimo, važno je ostati u dobroj formi kako bismo ostali zdravi. Vožnja bicikla je izvrstan način za poboljšanje kardiovaskularne kondicije, jačanje mišića i poboljšanje izdržljivosti. Redovita vožnja bicikla može pomoći u održavanju optimalne tjelesne težine i poboljšati cjelokupno zdravlje.


Smanjenje stresa


Žene starije od 30 godina često se suočavaju s raznim izazovima i stresnim situacijama kao što su poslovne, obiteljske i druge obveze. Vožnja bicikla može biti izvrstan način za smanjenje stresa i napetosti. Tjelesna aktivnost oslobađa endorfine, poznate kao "hormoni sreće", koji poboljšavaju raspoloženje i smanjuju stres.


Društvena interakcija


Biciklizam također može biti društvena aktivnost. Postoje brojne biciklističke grupe i organizirane vožnje u kojima možete sudjelovati. Daje vam priliku upoznati nove ljude, proširiti krug prijatelja i uživati ​​u zajedničkoj strasti prema biciklizmu. Društvena interakcija koju pruža biciklizam može biti iznimno korisna, osobito u dobi kada je društveni kontakt važan za očuvanje mentalnog zdravlja.


Ekološka svijest


Sve više ljudi postaje svjesno potrebe očuvanja okoliša i smanjenja onečišćenja. Biciklizam je ekološki prihvatljiv način prijevoza koji smanjuje emisiju štetnih plinova i doprinosi očuvanju prirode. Kao žene starije od 30 godina, imate priliku biti primjerom


Dok vozite bicikl, istovremeno koristite više skupina mišića u kvadricepsima, tetivama koljena i gluteusima. Jačate svoju jezgru, koja sadrži mišiće na trbuhu, donjem dijelu leđa i sa strane koji podupiru vašu kralježnicu i pomažu vam da ostanete uspravni. Uz manji stres i težinu na zglobovima donjeg dijela tijela, to je izvrsna aktivnost s malim opterećenjem. Možete uživati ​​u blagodatima vožnje bicikla bez osjećaja bolova u zglobovima.



Xplorer Gradski bicikl Grazia Coral leopard 28" i Grazia beige 28"


Gradski bicikli za dame s posebnim stilom života. Elegantan, funkcionalan i udoban, dizajniran za svakodnevnu rutinu. Bilo da se radi samo o odlasku u trgovinu ili vožnji kako biste ostali u formi, najvažnije što možete učiniti jest uživati ​​u vožnji dok ste na biciklu.


Grazia je opremljena mnogim korisnim dodacima koji značajno poboljšavaju udobnost korištenja. Košara sprijeda i naramenica straga pružaju brojne mogućnosti za siguran transport vaše torbe, stvari iz dućana, garderobe..., što je vrlo zgodno i štoviše, košara jednostavno izgleda sjajno! Iznad kotača nalaze se bokobrani u boji koji štite biciklista od vode i prljavštine. Štitnik za suknju u uzorku modela. Tu je i rasvjeta koja jamči odgovarajuću vidljivost i sigurnost u vožnji po mraku.



Xplorer Bicikl ALOHA 26"


Elegantan, udoban i pouzdan bicikl retro dizajna, stvoren da vam pruži nezaboravno iskustvo istraživanja grada. Uživajte u slobodi vožnje dok prolazite kroz gradske ulice, otkrivajući nove kutke i prelepe pejzaže.


Otkrijte grad na jedinstven način uz naš ženski gradski bicikl. Iskoristite priliku da uživate u svežem vazduhu, osećaju vetra u kosi i istraživanju svih skrivenih kutaka grada. Nabavite svoj bicikl danas i započnite nezaboravne avanture na dva točka!