xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

E-romobili su sve popularniji način prijevoza u urbanim sredinama. Tihi su, ekološki prihvatljivi i praktični za svakodnevnu vožnju. Jedan od najnovijih dodataka tržištu je Segway F2 E, inovativni e-romobil  koji spaja stil, performanse i sigurnost. U ovom blogu istražit ćemo specifikacije e-romobila Segway F2 E i saznati zašto je ovaj e-romobil idealan izbor za vozače svih razina iskustva.


Segway F2 E savršen je za svakodnevno putovanje na posao i zabavnu vožnju na otvorenom. S dugim dometom do 40 km, imat ćete iznimno iskustvo vožnje. F2 E je bogat značajkama, ali isplativ i nudi ono što trebate s raznim aspektima kao što su dvostruki kočioni sustav, integrirani indikatori, sustav kontrole proklizavanja (TCS), nadograđene gume i više. Zahvaljujući inteligentnim funkcijama i visokim performansama, F2 E vašu vožnju čini sigurnom i zabavnom.


Segway F2 E dizajniran je za maksimalnu težinu vozača do 120 kg, što ga čini prikladnim za širok raspon korisnika. Bez obzira na vašu građu ili veličinu, možete se osjećati sigurno i udobno dok vozite ovaj e-romobil.



Prilikom narudžbe upišite promo kod ENJOY i ostvarite 20% popusta!




Uz brzinu do 25 km/h, Segway F2 E omogućuje vam brzo putovanje gradom ili predgrađem. Bilo da ste u žurbi ili jednostavno želite osjetiti vjetar u kosi, ovaj e-romobil će vam pružiti uzbuđenje koje tražite.


Segway F2 E ima impresivan domet do 40 km, što ga čini idealnim za dnevne vožnje ili kratka putovanja. Bez brige da ćete ostati bez baterije, možete slobodno istraživati ​​svoju okolinu i uživati ​​u vožnji bez potrebe za čestim punjenjem.


Segway F2 E može podnijeti nagibe do 18%. Motor od 400 W omogućuje mu da se s lakoćom penje uz brda, dajući vam fleksibilnost za vožnju po različitim terenima.


Snaga motora od 400 W osigurava glatko ubrzanje i stabilnost tijekom vožnje. Bilo da ste u gradu ili na otvorenoj cesti, Segway F2 E će vam pružiti snagu koja vam je potrebna za sigurnu vožnju.


S baterijom od 367 Wh (10200 mAh), Segway F2 E vas može povesti na duga putovanja bez brige o potrošnji energije. Ova učinkovita baterija pruža dovoljno snage za dugotrajnu vožnju i minimalno vrijeme punjenja.


Sigurnost je uvijek prioritet, a Segway F2 E ima pouzdanu prednju disk kočnicu koja osigurava brzo zaustavljanje i stabilnost tijekom vožnje. Bez obzira na uvjete na cesti, možete se pouzdati u ovu kočnicu za sigurnost i kontrolu.


Osim prednje disk kočnice, Segway F2 E ima i električnu kočnicu na stražnjem kotaču. Ova kombinacija kočnica pruža dodatnu sigurnost i daje vam potpunu kontrolu nad e-romobilom.


Ispod podnožja Segway F2 E ima ugrađena ambijentalna svjetla. Ova svjetla ne samo da pružaju estetski ugodan izgled, već i poboljšavaju vidljivost pri vožnji .


Segway F2 E nudi tri načina vožnje: Eco, Drive i Sport. Eco način rada idealan je za uštedu energije i povećanje dometa, dok Sport način rada omogućuje brže ubrzanje i veću najveću brzinu. Drive je dobar balans između ova dva načina. Osim toga, Segway F2 E ima i način hoda koji vam omogućuje jednostavno guranje kada ne vozite.


Sigurnost je od iznimne važnosti, posebno kada vozite noću. Segway F2 E opremljen je certificiranim katadiopterima - prednjim, stražnjim i bočnim E-MARK katadiopterima - koji povećavaju vidljivost vozača u prometu, čineći ga sigurnijim na cesti.