xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Sklopivi bicikli prošli su daleki put u posljednjih 20 godina. To vam se u početku može činiti skupo pa se možete pitati zašto uopće treba razmotriti ulaganje u sklopivi bicikl, ali oni imaju brojne prednosti u odnosu na veća bicikla tradicionalnog stila.


Dakle, evo najboljih razloga za kupnju sklopivog bicikla:


Jednostavno ga možete ponijeti sa sobom

Možete sa sobom nositi sklopivi bicikl i manja je vjerojatnost da će ga ukrasti. Većina kompaktnih sklopivih bicikala su dovoljno mali da mogu proći neopaženo. Lijep je osjećaj kad ne morate provjeravati je li vaš bicikl još uvijek tamo gdje ste ga ostavili.


Izuzetno su praktični

Možete uskočiti u javni prijevoz da biste stigli u žurbi, ili vam odjednom počne padati kiša, jer su lako sklopivi i prenosivi.


 Niski troškovi održavanja

Provjerite ima li zraka u gumama, da li su svjetla ispravna, da je lanac nauljen, i to je gotovo sve što je potrebno za brigu o sklopivom biciklu.


Vožnja na posao na sklopivom biciklu je bolja za vaše zdravlje

Svježi zrak je dobar za vas. Udisat ćete više ispušnih plinova dok sjedite u automobilu nego što ćete na biciklu. Studije su pokazale da su vozači i putnici javnog prijevoza izloženi većem zagađenju zraka u odnosu na bicikliste i šetače.


Budite fit bez razmišljanja!

Preporučeno vrijeme za fizičku aktivnost odraslih je 90 minuta dnevno. Hodati od stola do aparata za kavu u uredu se ne računa! Možete putovati na posao i biti fit, bez previše razmišljanja o tome. Primijetit ćete da to iznenada postaje dio vaše rutine.


Sklopivi bicikli su praktični, jednostavni za čuvanje i odlaganje, ekonomični, moderni i lako prenosivi.