xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Kako odabrati AR konzolu?

9. veljače 2018. 16:19:44 CET ar, argun, console,

AR konzole su u današnje vrijeme sve popularnije, a pogotovo među djecom.


To je tako jer iako su jednostavne nude dinamično uživanje u gameingu. Smartphone se stavlja na držač te se pomoću Bluetootha spaja na konzolu koja služi kao upravljač za brojne AR igrice. Potrebno je odabrati omiljenu igricu i uživati u borbi s zomibijima, paucima, ratnim avionima u vlastitom stanu.


Xplorer trenutno nudi 2 AR konzole, to su Crossfire i Xcalibur.


Crossfire ima minimalistički dizajn, ali je reaističan tako da će se svidjeti klincima koji vole jedostavnost. Xcalibur kao da dolazi iz neke druge dimenzije, te svojim dizajnom privlači sve one kojima nešto obično nije dovoljno.


No Xplorer najavljuje skori dolazak još 2 nove i još zanimljivije konzole, a to su Xplorer Proton i Xplorer i Xplorer Blaster.


O razlikama među modelima ćete moći čitati u iducem blogu, a ono novo i zajedničko kod ova 2 modela je to što imaju na sebi dodatne komande za promjenu municije, zoom te mali joystick koji omogućuje pomicanje kroz prostor.


Možemo reći da nove AR konzole nude neku sasvim novu dimenziju igranja.


Autor: Antonija Jerbić