xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

AR konzole - zabava za cijelu obitelj

7. studenoga 2018. 08:54:11 CET

Sjećaš se još uvijek Monopolyja, Rizika ili Čovječe, ne ljuti se, koji je posvađao brojne obitelji? Šala naravno, svi smo toliko uživali u društvenim igrama, čak i kad smo gubili u njima (ok, ne baš svi). Vjerujem da većina današnjih klinaca nema pojma o kojim se igrama radi jer se djeca danas rađaju sa smartphoneom oko vrata. Ipak, ne mora to biti ni tako loše.


Živimo u svijetu virtualnih realnosti, što možeš iskoristiti na najbolji način i tako uživati u „bondanju“ s najmlađima. Augmented reality konzole dovoljno je spojiti na smartphone, preuzeti aplikaciju i uživati u super zabavnim igricama. Najbolji dio priče? Klinci nisu više strogo vezani za kauč ili stolicu od kompjutera! Ne bulje munjeno u smartphone u jednom položaju nego se kreću po prostoru. Uz to razvijaju motoričke sposobnosti te vježbaju preciznost. Daleko najbolje od svega? Nitko ti ne brani da i ti uskočiš u virtualni svijet zabave i provedeš kvalitetnije vrijeme s klincima.


Savjet dana: nemoj biti hejter svih novosti iz tehnološkog svijeta današnjice. Bolje se educiraj o tome kako pametno i kvalitetno iskoristiti gadgete i aplikacije. Opusti se, gadget u ruke i uživaj.