xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Blaster AR konzola

21. ožujka 2019. 09:16:23 CET ar konzola, ar gun, igraća konzola,

Dosad smo predstavili Crossfire, Xcalibur i Proton pa je sad vrijeme i za Blaster. Ovaj zabavan gadget koji se spaja s tvojim pametnim telefonom služi za igranje brojnih mobilnih igara. Preuzmi AR GUN aplikaciju (app store, google play), spoji AR konzolu putem Bluetootha s pametnim telefonom i kreni u akciju. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer tako možeš iskoristiti 360° rotaciju i najveću mobilnost tijekom igranja. Zašto Blaster stavljamo u grupu s Protonom i što je to što ga razlikuje od Crossfirea i Xcalibura? Ovaj popularni model ima dodatne kontrole za brzu promjenu municije, zoom te mali upravljač (joystick) sa strane koji se koristi za kretanje u prostoru. AR Gun aplikacija podržava proširenu stvarnost pa možete pucati po neprijateljima dok se u pozadini prikazuje vaša trenutna okolina.


Kao i sve druge konzole, Blaster je igraća konzola za cijelu obitelj. Ne moraju klinci sami uživati u igricama nego im se mogu pridružiti i roditelji. Najbolji dio? Nećeš platiti cijelo bogatstvo za konzolu jer su one odsad dostupne i za 59 kn!