xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Kako odabrati Bluetooth slušalice

10. siječnja 2018. 16:36:45 CET

U prošlim blogovima smo vam detaljno objasnili specifikacije svih Xplorerovih slušalica, a danas ćemo ih ukratko usporediti da bi vam olakšali odabir pri kupnji.


Počet ćemo sa BQ 40 i BQ 50 slušalicama koje su po specifikacijama gotovo jednake.

BQ 40 dolaze u zelenoj boji. Dio slušalica koji ide u uho je od plastike, dok BQ 50 dolaze u crnoj boji i dio koji ide u uho je gumeni tj. slušalice su kanalog tipa. Oba modela slušalica se pale na način da se gumb za paljenje drži 5 sekundi. Nakon toga se slušalice upare s mobilnim uređajem s prethodno upaljenim bluetoothom. Zbog svojeg oblika i načina izrade oba modela slušalica su namjenjena sportskim aktivnostima.


BQ 70 su slušalice kanalnog tipa, atraktivnog sivo-crvenog dizajna. Povezane magnetom pa se mogu nositi oko vrata čak i kada se ne koriste. Slušalice se pale na način da se samo razmaknu jedna od druge. Imaju dodatni držač za uši što nam omogućava da bezbrižno uživamo u brojnim vanjskim aktivnostima kao što su planinarenje, trčanje, bicikliranje i druge sportske aktivnosti. Baterija im traje čak do 4.5 sati.


Sva tri modela Xplorer Bluetooth slušalica su izvrsne za sport, a ako želite da vam baterija duže traje i želite biti 100% sigurni da vam slušalice neće ispasti, onda su Xplorer BQ 70 prave slušalice za vas.


Autori: Jakov Barić, Antonija Jerbić, Martin Matešić