xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Ove slušalice dizajnom podsjećaju na Apple-ove Earpods slušalice i stvarno ugodno pristaju u uho.


No, kako one funkcioniraju?


Da se slušalice uključe potrebno je gumb u sredini držati 5 sekundi. Nakon toga su spremne za uparivanje s mobitelom. Na mobitelu se uključi Bluetooth i jednostavno upari sa slušalicama. Spremne su za korištenje.


Slušalice su in-ear tipa, ali nisu kanalne kao BQ 50 i BQ 70, čineći ih, barem meni, puno ugodnijima za dugotrajno korištenje. Veličina drivera od 10 mm i impedancija od 32 Ω omogućuju vrlo dobru kvalitetu zvuka. Slušalice, za razliku od nekih Bluetooth slušalica drugih proizvođača imaju ugrađeni mikrofon koji omogućava hands free razgovore i korištenje glasovnih komandi. Baterija traje 4 sata slušanja glazbe s maksimalnom glasnoćom što je za tako male slušalice odlično. Sama baterija se puni 1-2 sata.


Što je najvažnije, žica koja spaja slušalice nije preduga i ne petlja se. Slušalice ne ispadaju iz uši što god radili čineći ih idealnim za sve.Autor: Martin Matešić