xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xplorer Bulldog - električna zvijer

31. prosinca 2018. 09:00:54 CET

Xplorer Bulldog tvoj je sljedeći, najdraži ljubimac s kojeg nećeš skidati ruke. Električni skuter bit će idealan za sve one koji traže još više adrenalina i uzbuđenja za vrijeme vožnji na cesti. Vjetar u kosi, avanturistička vožnja, ali ono najvažnije - sigurnost na cesti je sve ono što dolazi uz naš Bulldog, a što će te zasigurno raspametiti.


Ovu električnu zvijer odlikuje čvrsta i stabilna konstrukcija te motor jačine nevjerojatnih 1500 W. Više nego dovoljno da tvoja sljedeća vožnja postane neponovljivo i nezaboravno iskustvo. Samo pazi - ako prvi put sjedaš na nešto ovog tipa, nemoj baš stisnuti gas do daske. Naša topla preporuka je da kreneš polako dok ne osjetiš jačinu motora, a onda kad se osjetiš sigurnijim, možeš dodavati gas i uživati u nešto bržoj vožnji.


Brzina do 45 km/h bit će idealno rješenje za vožnju po gradu, ali i za izlete po prirodi. Zahvaljujući širokim gumama, Bulldog ide bez problema po svim stazama.


Krajnje je vrijeme da izbjegneš dosadne oblike prijevoza. Biraj pametne i vrhunski dizajnirane oblike prijevoza i razbij rutinu uz Bulldog električni skuter.