xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Eliptični trenažer Xplorer Champion

9. ožujka 2018. 10:48:01 CET

U današnjem blogu ću vam predstaviti Xplorer eliptični trenažer Champion.


Xplorer Champion omogućava kompletan trening gornjeg i donjeg dijela tijela istovremeno,što je u što je idealno u današnje vrijeme kada nam naše dnevne obaveze oduzimaju sve više vremena.

Ova sprava je posebno efikasna kod sagorijevanja masnih područja, ubrzava proces gubljenja viška kila,ali i omogućava potpunu kardiovaskularnu vježbu.

Kretanje na Xplorer Championu simulira tijek kretanja kao kod hodanja,trčanja, vožnje bicikla, ali bez direktnog doticaja sa tlom čime se manje opterećuju zglobovi i koljena.


S obzirom da imitira prirodno kretanje ljudskog tijela kroz izvođenje jedne vježbe i pokreta te aktivira sve veće mišićne skupine, eliptični trenažer je idealan rekvizit za vježbanje kod kuće.

Na eliptičnom trenažeru je moguće odraditi treninge različitih vrsta, od treninga umjerenog intenziteta, do različitih vrsta treninga s različitim vrstama opterećenja, HIIT treninga (intervalnog treninga visokog intenziteta), Tabata protokola do sličnih naprednih treninga i vrsta korištenja ove naprave.

Xplorer Champion ima kompjutersko podešavanje otpora od 32 stupnja i jaki zamašnjak od 12 kg, koji će zadovoljiti i početnike kao i naprednije vježbače.


Champion također ima veliki Lcd ekran od 5,5 inča koji mjeri brzinu,kalorije,puls,RPM,udaljenost, i vrijeme. Uz sve navedeno Xplorer Champion je kompatibilan sa novom iConslole aplikacijom koja nam daje sasvim novo i uzbudljivo iskustvo treninga.


Uz Xplorer Champion dobra forma nikada nije bila bliže :-)


Autor: Jakov Barić