xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Cherokee električni romobil

5. prosinca 2018. 09:34:00 CET

Stabilan, siguran, stiliziran. Ukratko - glavna faca trenutno među električnim romobilima je Cherokee! Dostupan u bijeloj i crnoj verziji, s LED lampicama sa strane, uz Xplorer aplikaciju nudi ti mogućnost mijenjanja boje svjetla te praćenje i dijeljenje vožnje s ekipom.


Za posebno ugodnu vožnju pobrinut će se veliki kotači od 8,5 inča, a uz zadnje disk kočnice putuješ sasvim sigurno po svim uvjetima. Zašto ga posebno preporučujemo? Samsung baterija od 7,5 Ah sve govori. Jedno punjenje dovoljno je za put od 15-20 km! Pored toga, kao i svi e-romobili iz Xplorer ponude, Cherokee je sklopiv, tako da ga lako možeš ponijeti sa sobom u školu, ured, na druženje ili kad kreneš doma iz grada. Ako ga želiš samo nakratko parkirati, možeš i to uz nogar koji ti to isto omogućuje.


Xplorer Cherokee idealno je rješenje za izbjegavanje gužvi po gradu, posebno na putu do faksa ili posla. Gdje god kreneš, stići ćeš bez znojenja i stresa. Izbjegni gužve u javnom prijevozu ili stres za volanom, naruči svoj Cherokee odmah i uživaj u vožnji.