xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Crossfire AR konzola

27. veljače 2019. 09:56:41 CET

AR konzola koju predstavljamo danas naš je bazni model Crossfire. Da se podsjetimo, AR konzola je igraća konzola koja se povezuje s tvojim pametnim telefonom i omogućuje ti uživanje u više od 20 različitih igara sa samo jednom aplikacijom. Zvuči dobro? Pričekaj dok ne čuješ da može biti tvoja za manje od 60 kuna. Nema potrebe da bacaš tisuće kuna na skupe igraće konzole. Zgrabi Crossfire i uživaj u neograničenoj zabavi već danas.


Prije nego počneš bilo što, morat ćeš u konzolu staviti 2 x AAA baterije. Zatim, moraš preuzeti Super AR app (kompatibilna s iOs i android) i upaliti Bluetooth na svom smartphoneu. Telefon će se automatski povezati s pištoljem. Kada je spojen, stavi telefon na držač telefona na pištolj i započni novu igru. Biraj između 20 različitih igara na aplikaciji. Naš izbor je svladavanje aviona. Najbolji dio priče? Možeš odabrati igranje u svom stvarnom okruženju i tako učini igranje realnijim i još zabavnijim.


Ok, sad kad je sve spremno, ostavljamo te da uživaš u svijetu proširene stvarnosti.

Crossfire

Hello everybody, hope you're all doing fine. Today we introduce Xplorer Crosffire, AR gun, game console that connects with your smartphone and allows you to enjoy more than 20 different games with only one app. Sounds good? Wait until you har it can be yours for less than 10 pounds. SO no need to throw all of your money on expensive game consoles. Get your Crossfire and enjoy the game today.