xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xplorer Dash kamera Q1

16. siječnja 2019. 09:16:48 CET

Užurban život i današnji tempo nažalost dovode do sve brže i samim tim nesigurnije vožnje u automobilu. Od jurnjave cestama do prolaska kroz crveno svjetlo na semaforu, samo je pitanje vremena kada će doći do nesreće. Već smo pisali o tome kako smo i dalje pobornici alternativnih vrsta prijevoza, poput električnih romobila ili električnih bicikala. No za one koji se još uvijek drže volana, što zbog potrebe, što zbog osobnih želja, za sigurniju vožnju tu je dash kamera.


Xplorer dash kamera Q1 omogućit će vam bezbrižnost i sigurnost tijekom vožnje. Full HD rezolucija snimke ima i G-senzor. Omogućuje ti širokokutno snimanje, pruža pregledan ekran, a WiFi veza daje mogućnost povezivanja i prijenosa podataka na mobilni telefon ili neki drugi pametni uređaj. Lako ju je koristiti i instalirati.


Zašto je dash kamera preporuka za vožnju? Uz Full HD rezoluciju snimanja, s kamere vrlo lako možeš pročitati registarske pločice i druge slične podatke u slučaju nesreće. Namijenjena je svima koji žele bilježiti svaki trenutak putovanja te biti spremni za eventualne neugodnosti u prometu. Tako da ako već koristiš automobil i dalje, uživaj u sigurnoj vožnji.