xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Lijepo vrijeme je pred nama i sad je najbolji trenutak da dođeš do svog sklopivog električnog bicikla. Velik broj naših partnera trenutno ima akciju gdje Xplorer Mini može biti tvoj za već od 4.599 kn. Znamo da to nije novac kojeg tek tako imaš u džepu (ako imaš, super za tebe). Ali uz mogućnost plaćanja na 12 rata, kupnja električnog bicikla bit će investicija koja se itekako isplati.


Xplorer Mini postiže brzinu do 25 km/h, a s jednim punjenjem prelazi i do 30 km. Idealan izbor za bilo koji oblik godišnjeg odmora. Ako planiraš uzeti par slobodnih dana prije ljeta ili se spremaš na neko dobro kampiranje prije ljetnih vrućina, Xplorer Mini bit će najbolje rješenje za još bolje uživanje u odmoru. S obzirom da je sklopiv i da teži tek 13 kg, što je jako malo za električni bicikl, moći ćeš ga bez problema furat sa sobom u automobilu.


Kako stiže proljeće, temperature su idealne za vožnju biciklom. Bilo da ideš na posao ili se samo želiš rekreirati u prirodi, e-bike je uz tebe kako god okreneš. Na električnom biciklu se ne stigneš ni oznojiti tako da možeš računati na njega i ako imaš bilo kakav sastanak u gradu. Ne moraš mislit na parking, gubljenje vremena u gužvama na semaforu. Zaboravi na stresiranje i počni uživati u putu na posao.