xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Obožavaš kampiranje i svake godine tražiš neku novu destinaciju za istraživanje? Voliš avanture i bijeg od svakodnevice? Ove godine avantura može postati još bolja uz Xplorer električni bicikl. Najbolji dio priče kod električnog bicikla je jednostavnost transporta. Mini e-bike je sklopiv, tako da ga bez problema možete spakirati u automobil, a da pri tom ne zauzima previše mjesta. Nakon što spakiraš e-bike, šator i ostatak za kampiranje, možeš se bezbrižno uputiti prema svom odredištu.


Zašto je električni bicikl idealan za kampiranje? Obično se ona najbolja kamping mjesta nalaze na nešto zabačenijim dijelovima pojedinih gradova, sela, otoka itd. Ako ideš na otok, vrlo vjerojatno te čeka brdovito područje koje na ljetnim vrućima predstavlja pravi izazov ako se voziš na običnom biciklu. U tom slučaju, električni bicikl može postati najbolje rješenje za odličnu rekreaciju dok si na godišnjem odmoru. Želiš istražiti prirodu i ostala mjesta oko svog kampa? Tu je električni bicikl. Želiš otići do mjesta s više sadržaja, pored svog kampa? Tu je električni bicikl. Želiš preživjeti bicikliranje uz brdo i doći do vrha, bez da izdahneš? Tu je električni bicikl. Uz brzinu do 30 km/h, Xplorer Mini bit će dovoljan za najugodniju vožnju i po najgorim vrućinama.


Dakle, ove godine biraj novi oblik avanture i takvo ljetovanje koje će ti stvarno ostati u sjajnom sjećanju. Zamisli samo kako s vjetrom u kosi istražuješ nove destinacije i prirodne ljepote koje će te ostaviti bez daha. I bez obzira na ljetne vrućine, izdržiš sve izazove i pređeš preko svih prepreka. Onda, gdje ideš na ljetovanje?