xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

E-bicikl Xplorer Sydney

23. veljače 2018. 16:17:46 CET

Predstavljamo vam naš najnoviji e-bike Xplorer Sydney. Sydney je dizajniran s ciljem da bude čvrst, sklopiv, snažan i da može voziti po svim terenima.


Njegova najveća prednost su široke (4“) fat gume. Fat gume su posebne po tome što mogu podnijeti vrlo niske tlakove (0,6 bara) što omogućava izvrsnu amortizaciju i superioran grip na zahtjevnim podlogama poput pijeska, blata, makadama, livada ili čak snijega. Upravo radi takvih guma ovaj bicikl možete bez problema voziti po snijegu bez propadanja i proklizavanja. Istina je da veća površina guma stvara i jače trenje, ali istovremeno čini bicikl mnogo stbilnijim i upravljivijim. Sydney je kao i ostali Xplorer e-bicikli vodootporan što znači da ga možete voziti po svim vremenskim uvjetima, čak i zimi.


Za pogon ovog bicikla zaslužan je snažan elektromotor od 500W koji doseže maksimalnu brzinu za svega nekoliko sekundi i može podnijeti znatno veće uzbrdice nego standardni e-bicikli s motorom od 250W, a Samsungova litijska baterija (48V) iznimno visokog kapaciteta od 13Ah omogućava domet od 50km bez da okrenete pedalu, a uz asistenciju motora možete prijeći 80-90km.

Sama baterija se za punjenje može skinuti s bicikla, a punjenje traje oko 6 sati, idealno za punjenje preko noći ili na poslu. Stanje baterije, trenutnu snagu, prijeđeni put i brzinu možete pratiti na LCD računalu pomoću kojeg i kontrolirate postavke brzine. Sydney nudi 5 postavki brzine i asistencije za različite uvjete i terene. Još jedna prednost Sydney-ja je njegova prilagodljivost svim veličinama vozača: visina sjedala i volana se mogu podesiti po potrebi.


Sa Sydney-jem možete ići doslovno svuda, izbjeći gradske gužve, vrlo je malen kad se sklopi i možete ga staviti u prtljažnik, odnijeti sa sobom u ured, unijeti u vlak...


Ako vam je potrebno pouzdano prijevozno sredstvo kojim možete na posao bez obzira na vremenske uvjete ili jednostavno želite unijeti malo zabave u svoj život, onda je Xplorer Sydney idealan za vas.


Autor: Marin Matešić