xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Električni romobil Ambassador

22. svibnja 2019. 09:46:05 CEST

Sasvim smo sigurni da već znaš za naš „stari“, dobri model električnog romobila, Ambassador. Zašto sad pišemo o njemu? Pripremili smo ludu ponudu za njega koju je šteta propustiti. Podsjetit ćemo te u današnjem blogu na sve prednosti koje ostvaruješ s Ambassadorom i to za samo 2.499 kn u našoj outlet ponudi. E-romobil dolazi u potpuno očuvanom i novom izdanju tako da nemaš brige o bilo kakvim ogrebotinama ili oštećenjima.


Električni romobil Xplorer Ambassador pravo je rješenje za brzu i sigurnu vožnju po gradu. 8“ kotači čine vožnju vrlo ugodnom, a zahvaljujući zadnjim disk kočnicama, vožnja će biti više nego sigurna. Snažna baterija od 8,0 Ah koja se puni putem obične utičnice omogućuje domet od 25 km. Više nego dovoljno za gradsku vožnju. Ambassador je siguran za okoliš, povoljan za održavanje i vožnju, a njegov električni motor snage 250W pruža maksimalnu brzinu od 25 km/h koja se postiže kroz samo nekoliko sekundi. Postoje tri stupnja podešavanja brzine tako da je moguće prilagoditi maksimalnu brzinu uvjetima vožnje.


Ambassador možeš također parkirati bilo gdje bez problema jer i on kao i drugi Xplorer modeli ima nogar. Također je sklopiv pa ga možeš voziti sa sobom u automobilu, bilo da ideš na godišnji odmor ili na bilo kakav izlet van grada. Bez obzira na to tražiš li samo alternativnu vrstu prijevoza ili zamjenu za automobil za gradsku vožnju, električni romobil Ambassador bit će pravo rješenje.