xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Električni romobil za vožnju do posla

10. siječnja 2019. 09:22:20 CET

Znamo, hladno je. Znamo i da je zima. Znamo i da sniježi češće nego u proljeće. Tko bi rekao. No ništa od toga nije razlog da sjedneš za volan i postaneš dio užasno stresnih i napornih kolona. Vjeruj nam, ne treba ti ni psovanje ni nerviranje u automobilu. Posebno jer ti mi nudimo alternativni način prijevoza, a to je električni romobil.


Ove zime za najlakšu vožnju do posla predlažemo električni romobil Cherokee. Led lampice s bočne strane, drugačije ručice, specijalno prednje svjetlo te kontrolna ploča čine ovaj model posebnim. Veliki kotači od 8,5 inča čine vožnju vrlo ugodnom, a zadnje disk kočnice sigurnom. Tehničke specifikacije prate dobro dizajnersko rješenje pa tako jednim punjenjem baterije od 7,5 Ah možeš prijeći od 15-20 km. To će biti više nego dovoljno za vožnju po gradu. U slučaju pražnjenja baterije, putem normalne utičnice napuniš romobil dok si na poslu i siguran si za put do doma. E-romobil je siguran za okoliš te je izrazito povoljan za održavanje i vožnju. Njegov električni motor snage 250W pruža maksimalnu brzinu od 25km/h koja se postiže kroz samo nekoliko sekundi.


Xplorer e-romobili su sklopivi pa tako i Cherokee, što ga čini lakim za prenošenje. Ne samo da ga lako možeš ponijeti do ureda, nego se s njim možeš voziti i javnim prijevozom, ako ideš negdje dalje. Također, možeš ga furati i vlakom ako živiš u predgrađu i dolaziš vlakom do grada.


Ipak, nama je najdraže što se više ne živciramo u gradskoj vožnji. Vozimo oprezno, pazimo na sebe i na pješake, a izbjegavamo sve kolone automobila.