xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Električni romobili obilježili su 2018. godinu

25. siječnja 2019. 09:08:29 CET

Nismo bez razloga odlučili ući u tržište električnih romobila i nismo ušli u taj posao jer mislimo da su električni romobili samo cool prijevozno sredstvo. Jednostavnost korištenja električnih romobila i mogućnost izbjegavanja bilo kakve gužve u gradu razlog je zašto su e-romobili vozila koja su obilježila prošlu godinu. Zato smo i odlučili proširiti ponudu s novim Green City modelom električnog romobila s kojim ćeš biti glavna faca na cesti, ali ćeš i moći pobjeći svih kolonama u gradu.


I ne samo da raste broj tvrtki koje prodaju električne romobile. Sve je veći broj onih koji se bave rentanjem e-romobila i koji time olakšavaju kretanje i turistima i domaćem stanovništvu. Iako mi još uvijek nismo ušli u područje iznajmljivanja e-romobila, nadamo se da ćemo i to vidjeti u bližoj budućnosti. Dotad ti preporučujemo da isprobaš neki od naših električnih romobila iz ponude. Jedan od njih je Cherokee, elegantni električni romobil s LED svjetlima i velikim 8,5“ kotačima s kojim se možeš voziti svuda po gradu. Također, tu je i Green City model električnog romobila s nešto manjim kotačima, ali izuzetno čvrstom konstrukcijom zahvaljujući čemu možeš uživati u sigurnoj i stabilnoj vožnji.


Električni romobili ne samo da su praktični za vožnju, nego su izuzetno povoljni za prirodno okruženje. Nećemo puno govoriti o štetnosti automobila za okolinu. Previše ispušnih štetnih plinova se svakodnevno ispušta iz klasičnih oblika prijevoza, što ni najmanje nije održivo ni dobro. Električni romobili su zasigurno vrhunski odabir i vozilo budućnosti. Već ove godine doći će do još jačeg razvoja tržišta e-romobila. To se ne odnosi samo na nas koji ćemo birati alternativni oblik prijevoza, nego i na velike tvrtke poput Forda i Ubera koji su već uložili značajna sredstva u razvoj tržišta električnih romobila.


Zato te pozivamo da već danas promijeniš svoje životne navike i da uložiš pametno novac u alternativni oblik prijevoza.