xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Električni skuteri Bulldog i Harley

18. ožujka 2019. 09:11:27 CET

Tražiš potpuno novo iskustvo u vožnji? Vrijeme je za električne skutere! Proljeće je iza ugla, lijepo vrijeme pred nama, a za tebe je vrijeme da se okušaš na nečem potpuno novom.


Xplorer Harley električna je zvijer koja će te učini glavnom facom u prometu. Čvrsta i stabilna konstrukcija uz motor jačine 1200 W bit će dovoljni za nezaboravno iskustvo i sigurnu vožnju. Brzina do 40 km/h idealna je za gradsku vožnju, ali i za uživanje u vožnji prirodnim prostranstvima. Zahvaljujući širokim gumama, Harley ide bez problema po svim stazama. Jedno punjenje bit će dovoljno za 35-40 km uživanja u avanturističkoj vožnji.


Xplorer Bulldog tvoj je sljedeći, najdraži ljubimac s kojeg nećeš skidati ruke. Električni skuter idealan je za sve one koji traže još više adrenalina i uzbuđenja za vrijeme vožnji na cesti. Vjetar u kosi, avanturistička vožnja, ali ono najvažnije - sigurnost na cesti je sve ono što dolazi uz naš Bulldog, a što će te zasigurno raspametiti. Ovu električnu zvijer odlikuje čvrsta i stabilna konstrukcija te motor jačine nevjerojatnih 1500 W. Više nego dovoljno da tvoja sljedeća vožnja postane neponovljivo i nezaboravno iskustvo. Samo pazi - ako prvi put sjedaš na nešto ovog tipa, nemoj baš stisnuti gas do daske. Preporuka je da kreneš polako dok ne osjetiš jačinu motora, a onda kad se osjetiš sigurnijim, možeš dodavati gas i uživati u nešto bržoj vožnji. Brzina do 45 km/h više je nego dovoljna za vožnju po gradu, ali i za izlete po prirodi. Zahvaljujući širokim gumama, Bulldog ide bez problema po svim stazama.