xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Green City električni romobil

23. siječnja 2019. 10:15:26 CET

Električni romobil Xplorer Green City romobil je za sve generacije! Tako je, klinci, mladi, roditelji pa i najstarije generacije mogu uživati u našem novom modelu električnog romobila.


Zahvaljujući manjim dimenzijama i tome što teži samo 9 kg, izuzetno je lagan za prenošenje. Kotači od 6,5" s punim gumama uz prednji amortizer omogućuju izrazito sigurnu vožnju čak i po neravnom terenu ili makadamu. Čvrsta i stabilna konstrukcija Green City modela razlog je zašto ovaj e-romobil preporučujemo svim generacijama, od onih najmlađih, do najstarijih. S ovim e-romobilom klinci mogu lako odlaziti u školu. Također, put do posla nikad nije bio lakši. Uz ovaj model lako izbjegavaš gužve po gradu i ne čekaš više u kolonama nervirajući se. Izuzetno je praktičan i za put do dućana. Ako ti se ne da nositi e-romobil sa sobom, a samo trebaš skoknuti negdje, zahvaljujući nogaru, Green City model možeš parkirati bilo gdje.


Visoko kvalitetna LG baterija od 5,2 AH i motor jačine 250W bit će top kombinacija za prelazak udaljenosti do 10 km s jednim punjenjem, postižući brzinu do 25 km/h. Sasvim dovoljno za ugodnu vožnju do grada, dućana ili za vožnju do ureda.


Green City je, poput drugih modela Xplorer električnih romobila, potpuno siguran za okoliš te predstavlja jedno od, ekonomski gledano, najučinkovitijih oblika prijevoza. Zaboravi na onečišćenje okoliša koje nastaje vožnjom u automobilu i prebaci se na pametniji oblik gradskog prijevoza.


I ovaj model električnog romobila je sklopiv, a kako je super lagan, moći ćeš ga bez problema nositi svugdje sa sobom. Možeš ga strpati u prtljažnik automobila i furati gdje god kreneš. Onda, što kažeš? Je li konačno vrijeme da postaneš glavna atrakcija na cesti?