xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem
gubitak-kilograma

Kako izgubiti kilograme na Multi Gymu

26. veljače 2016. 15:36:02 CET

Vježbanje kod kuće na Multi Gymu odličan je način da se dobije vitkost i ubrza metabolizam. Brži metabolizam omogućuje sagorijevanje veće količine masti tijekom odmora i drugih aktivnosti. S većim udjelom mišića gubitak težine će biti jednostavniji i brži nego pokušaj gubitka viška kilograma isključivo aerobnim treninzima. Naravno, najbolje je kombinirati kardio vježbe uz vježbanje na Multi Gymu.

Multi Gym je odličan za treniranje svih velikih mišićnih skupina gornjeg i donjeg dijela tijela, ali isto tako i za svaki mišić posebno iz što više različitih pozcija. Stoga, umjesto da napravite 3 seta od 10 ponavljanja lat povlačenja širokim hvatom za mišiće leđa, bolje bi bilo da napravite jedan set povlačenja širokim hvatom, potom idući s uskim hvatom, te posljednje da odradite vučenje s donjeg koluta. Napad na svaku mišićnu skupinu iz različitih položaja pomaže da se brže izgrade mišići, a time se ubrzava metabolizam.

Nadalje, tijekom vježbanja na Multi Gymu najbolje bi bilo da se mijenja opterećenje od jednog do drugog treninga, primjerice malo povećate težinu idućeg treninga u odnosu na onaj prijašnji, a potom u idućoj sesiji da pokušate smanjiti vrijeme odmora između vježbi. No, imajte na umu da u posljednjem slučaju težina treba biti manja i mora se zadržati ujednačen ritam izvođenja vježbi. 

banner