xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Hoverboard Wrangler za nove avanture

7. svibnja 2019. 09:38:07 CEST

Trebaš do dućana, a baš ti se i ne da hodati? Ekipa te zove na kavu u kvartu? Ideš na trening malo dalje od doma? Zaboravi na klasične oblike prijevoza i biraj hoverboard s kojim ne samo da ćeš izgledati odlično na cesti, nego ćeš i doći za čas gdje god trebaš.


Xplorer Wrangler s 8,5“ kotačima sjajno je rješenje i kao prijevozno sredstvo, ali i kao električno vozilo s kojim ćeš moći izvoditi nove, najluđe trikove. Ako si dosad već vozio/la hoverboard s manjim kotačima, onda će vožnja Wranglerom biti odličan pomak naprijed. Prigodan za sve vrste terena, izdržat će različite pregibe na stazi tako da se možeš opustiti i uživati u vožnji.


Kao i većina dosadašnjih Xplorer hoverboard modela, Wrangler također ima LED svjetla. Noćna vožnja će u tom slučaju biti mačji kašalj, a uz to možeš napraviti svoj osobni light show. Zahvaljujući Samsung bateriji, samo s jednim punjenjem moći ćeš prijeći nekih 15-20 km. Zvuči jako dobro, zar ne?