xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Hovershoes

12. prosinca 2018. 08:53:35 CET

Što kažeš na hoverboard koji ti nudi puno više adrenalina i još više pokreta s kojima možeš raditi najluđe trikove? Ne zvuči nimalo loše, zar ne? Predstavljamo Hovershoes, adrenalinsku zabavu na dva odvojena kotača koja ti nudi dodatnu fleksibilnost za najbolje pokrete i trikove. Uz hovershoes preko noći možeš postat youtube zvijezda koju će pratiti milijuni ljudi, a sve zahvaljujući bezbroj kreativnih pokreta i trikova koje možeš raditi i snimati.


Xplorer Hovershoes krasi motor odlične jačine od 250W, što će biti dovoljno za brzinu od 12 km/h. S jednim punjenjem možeš prijeći do 10 km, a s obzirom da punjenje traje samo 2h, moći ćeš ih vrlo brzo napuniti i pripremiti ih za nove trikove.


Uz jedinstvene, posebno dizajnirane Hovershoes s vrhunskim sustavom balansa, postat ćeš legenda plesne scene i najpoželjniji gost svih zabava. Najbolji dio priče? Izuzetno su lagane za prenošenje pa ih možeš nositi sa sobom gdje god kreneš!


Što čekaš onda? Preostalo ti je samo da napuniš baterije, staneš na svoje hovershoes i otplešeš u novu avanturu. Tko je s nama?