xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Isprobali smo nove Hovershoes Dancer

21. prosinca 2018. 09:21:13 CET

Wooooooooow! Da, to je bila prva reakcija gotovo svih koji su isprobali nove Hovershoes Dancer pa tako i nas. Hovershoes smo predstavili prvi put na InfoGamer sajmu u Zagrebu gdje su svi doslovno poludjeli za njima.


Što je uopće Hovershoes? Mi ih volimo zvati adrenalinskom zabavom na dva odvojena kotača. Unaprijeđena verzija hoverboarda koji je još uvijek popularan. Uz hovershoes bi mogao lako postati nova zvijezda Youtube scene i netko koga će pratiti milijuni pratitelja. Uz motor vrhunske jačine od 250W, moći ćeš postići brzinu od 12 km/h. S jednim punjenjem možeš prijeći do 10 km, a s obzirom da punjenje traje samo 2h, moći ćeš ih vrlo brzo napuniti i pripremiti ih za nove trikove.


Nakon što smo ustanovili da su nam baterije napunjene, stali smo na sad već omiljeni proizvod svih Xplorerovaca, Hovershoes. Ok, priznat ćemo. Ispočetka nam nije išlo svima od ruke. Ili da kažemo od noge. Bilo je potrebno malo vremena dok ne uhvatimo balans. Ali već poslije 30 minuta, svatko od nas je bio kao pravi profesionalac. Ono zbog čega ih posebno volimo je što smo mogli izvoditi preko milijun različitih pokreta na njima. Nakon sat vremena zabavljanja, odlučili smo pomaknuti granice zabave pa smo napravili natjecanje gdje smo najbolji potez nagradili!


Doista, Hovershoes Dancer pune su uzbuđenja i avanture. Čak i kad se dogodi malo nesigurnosti prilikom vožnje, ne trebaš se obeshrabriti jer su dovoljno sigurne i imaju odličan sustav balansa koji će te pretvoriti u legendu plesne scene. A i vjeruj nam, uz Hovershoes ćeš postati najpoželjniji gost svih zabava!