xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Hovershoes vs. hoverboard

14. prosinca 2018. 12:21:57 CET

Za hoverboard danas znaju i ptice na grani. Tko zna, možda su ga neke i isprobale. Od najmlađih generacija do onih starih koji su svojim unucima poklanjali taj super popularni hoverboard, svi su čuli za njega. Radi se o samobalansirajućoj napravi čije kretanje ovisi o prebacivanju težine korisnika hoverboarda.


Osnovna razlika između hoverboarda i hovershoesa je u tome da hoverboard čine dva kotača spojena osovinom. Kod hovershoesa, centrale osovine nema. Hovershoes dolaze na posebna dva kotača, zbog čega će i njihovo kretanje biti drugačije u odnosu na hoverboard.


Hovershoes u odnosu na hoverboard omogućuju puno više različitih trikova i pokreta. Prema tome, s njima ćeš doživjeti i puno više uzbuđenja i mogućnosti za snimanje najluđih videa. S druge strane, za one koji se ne osjećaju previše sigurno na hovershoesu, tu su odlični, novi City modeli hoverboarda. I ne moraš se brinuti, bit će ti i hoverboard dovoljno uzbudljiv kad ga spojiš na Xplorer aplikaciju jer ćeš moći slušati svoju omiljenu glazbu, pratiti vožnje i prilagođavati vozne karakteristike.


Ne preostaje ti ništa drugo nego da čim prije isprobaš oboje. Mi smo ti donijeli teorijski dio, kako za hoverboard, tako i za hovershoes. Vrijeme je da se ti baciš na praktično isprobavanje i da vidiš što ti više odgovara. I jedno je sigurno, kako god se odlučiš, s Xplorerom nećeš pogriješiti.