xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Kako odabrati pravi hoverboard

22. prosinca 2017. 11:58:33 CET

Odluka je pala. Kupuje se hoverboard! Vaš mališan je izrazio želju za hoverboardom, istražili ste što je hoverboad i kako se vozi. Sada samo trebate odabrati pravi model, onaj koji će najviše odgovarati Vašem djetetu. Postoji nekoliko stavki o kojima treba voditi računa.


Kilaža i građa djeteta je prva. Svakako postoji razlika između sedmogodišnje djevojčice i teenagera. Oni najmanji će najlakše baratati s manjim modelima, kao što je Code, koji je idealan za djecu od čak 22/23 kile i uz to Code je naš najlakši model tako da će ga djeca moći prenijeti preko neke prepreke bez da traže pomoć odraslih. Malo veća djeca od npr. 8-10 godina obično vole Jokera koji sa svojim 8 inčnim kotačima može podnijeti neravne terene. Dok teenagere manji 6 inčni modeli često ne zanimaju. Oni žele nešto više. Žele mogućnost offroad vožnje. Tako da su Warrior, Viper i Hummer idealan izbor za njih, a pogotovo Viper i Hummer jer sa svojom Tao Tao aplikacijom nude brojne mogućnosti kao što su praćenje razine baterije, dijeljenje svojih vožnji na društvenim mrežama, planiranje rute…


Drugo je dizajn. Kod djece su često oblik i boja hoverboada presudni. Dječacima se većinom sviđaju veliki, robusni i moćni modeli kao što su Viper, Hummer i Warrior. A boje koje biraju su kamuflažna ili crna. Djevojčicama je boja najbitnija, one manje i mlađe većinom odabiru elegantni crveni Code, a veće djevočice i djevojke se obično dvoume između vatreno crvenog Vipera ili mat crvenog Hummera. Što se tiče dizajna Joker je često broj jedan hoverboard. Svojim šarenim dizajnom s temom Jokera iz Batmana i led svjetlima koja mijenjaju boju oduševljava mnoge.


Najlakše ćete odabrati tako da pitate Vaše mališane koji model žele, ali kada to nije opcija na primjer kada želite svojim malenima pokloniti poklon iznenađenja trebali biste pratiti ove smijernice.



Xplorer Code




Xplorer Joker




Xplorer Warrior




Xplorer Hummer V2




Xplorer Viper



Autor: Antonija Jerbić