xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Multigym xplorer Infinity

14. veljače 2018. 11:14:30 CET scooter, romobil, kotači,

U ovom blogu ću vam pisati o našoj novoj multifunkcionaloj spravi: Xplorer Intinity.


Ako zbog privatnih ili poslovnih obaveza nemate vremena za redovite odlaske u teretanu a i dalje želite ostati u formi , Xplorer Infinity je odličan izbor za vas.

Ulaganje u multifunkcionalnu spravu je odličan potez i sa financijske strane jer već nakon dvije godine korištenja sprave štedite novac koji bi u međuvremenu potrošili na mjesečne članarine u teretani. Sa Xplorer Infinity spravom možete bez problema odraditi trening cijelog tijela u udobnosti vlastitog doma. Ova sprava nam omogućava izvedbu potpunog treninga nogu,leđa,bicepsa i tricepsa, prsa,uz određene vježbe za prsa i mišiće stražnjice.


Ako vas uz klasično vježbanje na spravi zanimaju i borilački sportovi, onda će vam se zbog ugrađene boksačke vreće i boksačke kruške naša sprava još više svidjeti. Xplorer Infinity ima garanciju od 2 godine i maksimalno opterećenje od 70 kilograma,što je čini odličnom za početnike kao i za naprednije vježbače. Xplorer multifunkcionalna sprava je izrađena od visokokvalitetnih materijala, i zbog svojih tapeciranih sjedala i naslona je udobna i sigurna za korištenje.


Ljeto se bliži i pravo je vrijeme za početak vježbanja, uz Xplorer Infinity, naravno :-)


Autor: Jakov Barić