xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Na godišnji odmor s električnim biciklom

4. lipnja 2019. 12:13:01 CEST

Ljeto samo što nije, a s njim i dugo iščekivani godišnji odmori! Naporno se radilo cijelu godinu, malo nas je umorilo i proljeće ove godine, ali sve se to da zanemariti. Put nas ove godine vodi na kampiranje na jugu Dalmacije, gdje bicikliranjem planiramo istražiti otoke.


Do otoka ćemo se odbaciti automobilom, a pored osnovnih stvari koje vučemo na godišnji, povući ćemo i naš Xplorer Mini, električni bicikl. S obzirom na to da je riječ o sklopivom modelu, za samo 30tak sekundi Mini se da sklopiti i staviti u prtljažnik. I ne trebaš brinuti, ne zauzima puno mjesta tako da ako se i ti odlučiš na ovaj potez, imat ćeš mjesta i za bicikl i za osobne stvari. Zašto se posebno veselom putovanju uz Mini? Ruku na srce, brojni otoci u Hrvatskoj su brdoviti. Maksimalno poštujemo bicikliste koji se upuste u klasično bicikliranje po brdu. Mi ćemo se ipak ove godine poslužiti i asistencijom kako ne bi izdahnuli na pola. Bar se nadamo.


Osim što nam pruža asistenciju pri usponu, električni bicikl će nam služiti i za kraće izlete od kampa do drugih plaža na otoku. Ne volimo se držati jednog mjesta pa ćemo obići i one nešto zabačene plaže i skrivene kutke obale.


I to je to. Još malo strpljenja i godišnji može početi.